Akciófigyelő: Töltsétek le még ma az Epic Games heti ingyenes játékait

Akciófigyelő: Töltsétek le még ma az Epic Games heti ingyenes játékait

Ezúttal két ingyenes játékot zsákmányolhattok az Epic Games Store-on.

A Pikunikut egy darabig biztosan nem tudjátok megszerezni ingyenesen az Epic Games oldaláról, ugyanis két játék átvette az őrült puzzle-platformer helyét. Az ABZU és a Rising Storm 2: Vietnam limitált ideig 0 forintért húzható be, ami ismét egy kihagyhatatlan ajánlatnak minősül.

ABZU

A Journey művészeti vezetője újra kitett magáért, amikor megalkotta az ABZÛ egyedi és lenyűgöző látványvilágát. A tenger felfedezése lehet varázslatos, vagy rémisztő, de az biztos, hogy lebilincselő élményt nyújt mindenki számára, mivel ezt a különös ismeretlent csak természetfilmekben csodálhattuk meg eddig. Az ABZÛ nem akar sokat markolni, egyszerűen egy olyan élményt varázsol a képernyőnkre, amivel tökéletesen kikapcsolódhattok egy stresszes nap végén. 2019 szeptemberében már egyszer ingyenes volt ez a játék az Epic Gamesen, ha akkor lemaradtatok róla, akkor itt a lehetőség, hogy lecsapjatok rá.

Rising Storm 2: Vietnam

2017 tavaszán dobta piacra a Tripwire Interactive a legújabb Rising Storm részt, ami még több akciót, még több fegyvert és még több lehetőséget ad a kezébe a háborús FPS-ek rajongóinak. Karakter testreszabás, 50+ fegyver, 4 irányítható helikopter, aknák és csapdák. Ezt kínálja a Rising Storm 2: Vietnam, aminek főleg a multiplayer módja lesz az, ami elnyerheti a tetszéseteket. A csapatmunka elengedhetetlen a győzelemhez, a kegyetlen brutalitással nem spóroltak a fejlesztők, hogy minél valósághűbben tudják ábrázolni a vietnami háború borzalmait.

Mindkét játék egy héten keresztül, azaz október 15-én 17:00-ig szerezhető meg ingyenesen. Siessetek, ne maradjatok le a limitált akcióról!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!