Nagy zakót kapott tegnap a FaZe, ma a BIG ellen javíthatnak

Nagy zakót kapott tegnap a FaZe, ma a BIG ellen javíthatnak

Pazar meccsekkel folytatódik az IEM New York közvetítésünk!

Az eddigi talán legizgalmasabb napja jön a 2020-as IEM New Yorknak! Az amerikai csapatoknál már csak ránézésre is remek párosítások lesznek, az európai divízióban pedig most dőlnek majd el az utolsó továbbjutást érő helyek.

Négy EU csapat szeretné még továbblőni magát, de persze csak kettőnek sikerülhet. A FaZe bitang jól kezdte a versenyt a Heroic ellen, de tegnap bebizonyosodott, hogy a nyitómeccset nem NiKoék nyerték meg, sokkal inkább a dánok veszítették el. Az OG ellen már szinte esélye sem volt a FaZe-nek, broky pedig olyan rosszul játszott, ami nagyon ritka már ezen a szinten. Ma a BIG ellen javíthatnak. Koránt sincsenek már abban a formájukban a németek, mint tavasszal és a nyár elején, de még így is komoly kihívást jelenthetnek a FaZe-nek.

A FaZe és a BIG összecsapása előtt azonban még lesz egy Fnatic vs Complexity meccs is. Utóbbi csapatnak mindenképpen nagy érvágás, hogy obo kilépett az ötösből, de még így is 2-0-ra verték a G2-t és a Vitality ellen is labdába tudtak rúgni. Fel kell kötnie a gatyát a fnaticnak, mert bár a G2-t ők is 2-0-val tudták verni, a Complexity vélhetően nagyobb falat lesz, még a beugró NaToSaphiX-szal is.

a tegnapi IEM New York meccsek eredményei (forrás: hltv.org)

NA fronton eddig elég egyértelmű meccseket láttunk, talán csak a tegnapi 100 Thieves vs Chaos emelhető ki. Mintha lefagytak volna a 100T játékosai, a Chaos pedig élt a lehetőséggel és remek játékkal, 2-0-ra tudott nyerni. Ma viszont egészen izgalmas meccsek előtt állunk. Elsőként az EG csap össze az EPL 12. szezonját megnyerő Furiaval, majd a Liquid játszik, a 100 Thieves csapatát meglepő Chaos ellen. Vajon a Liquidet is sikerül majd megverniük?

Az IEM New York magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted továbbjut ma a FaZe?

  • 10 %
  • 30 %
  • 60 %