Hirdetés

Bemutatkozott a Lenovo Legion Honvéd hibrid e-sport csapata

Ilyen kezdeményezés itthon, de talán az egész világon sem volt még, a Lenovo Legion újdönsült kerete ugyanis CS:GO mellett Valorantban is megméretteti magát.

Hirdetés

2018 óta van jelen hazánkban a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia, és bizony nagyon sok játékosnak hozták meg a kedvét, hogy órákat látogassanak, illetve elinduljanak a komolyabb fejlődés útján. Emellettem az sem utolsó szempont, hogy a nívós oktatók szórakoztató formában tálalják a tudást.

Az oktatás és az utánpótlás kinevelése mellett viszont egyre inkább hangsúlyt fektetnek a versenyzésre, és mostanra már eljutott odáig a projekt, hogy egy saját, komoly együttest igazoltak le. A csapat magja, vagyis C7upiX, Camper, és sebi már a K&H MNEB második szezonjában is együtt játszottak CS:GO-ban, majd aztán meglátták a lehetőséget a Valorantba és rögtön ki is próbálták. Hozzájuk csapódott egy korábbi Rainbow Six: Siege játékos, balage, aki szintén nem bírt ellenállni a RIOT shooterének, arbie pedig szintén kipróbálta a hősökkel megtűzdelt lövöldét, de rájött, hogy a CS:GO közelebb áll a szívéhez. Mivel a játékosok mindkét játékban komolyan gondoljak a fejlődést és a versenyzést, ezért rögtön rá is kérdeztünk, hogy miként működhet ez a mindennapi életükben, de emellett kiderült az is, hogy vajon Sebi beállna-e tanárnak az akadémián, illetve, hogy milyen utat járt be a Lenovo Legion Honvéd, mióta beléptek az e-sport világába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • conyfps 1 hónapja
  Nem tudom mennyire gondolják komolyan de szerintem nem véletlen full time playerek a profik
  0 0 Válasz
 • Spitfire 1 hónapja
  Kobéjn
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés