IEM New York 2020 - Ma már elődöntőket játszanak Európa legjobbjai!

A fnatic, az OG, a FaZe és a Vitality vannak még játékban az EU versenyen.

Parádés amit eddig a FaZe művelt az IEM New York meccsein, de az igazi próbatétel még csak most jön. Bejutottak a rájátszásba, ezúttal viszont nem egy gyengélkedő Heroic vagy BIG ellen kell bizonyítaniuk, ellenfelük a francia Vitality lesz.

Aligha lettek volna sokan azok, akik azt mondták volna az IEM New York előtt, hogy ezen a versenyen nem a Heroic és a BIG fog tündökölni, hanem a fnatic és a FaZe. Pedig ez a helyzet. Elérkeztünk az európai rájátszáshoz és bizony az OG, a fnatic, a FaZe és a Vitality van még játékban.

A nap nyitómeccseként NBK-ék játszanak a fnatic ellen. Két mondhatni azonos szinten lévő csapat, azonos pályákkal és olyan tehetséges játékosokkal, akik bármikor meg tudnak vadulni, de bármikor képesek amatőr hibákra is. Minden adott egy izgalmas meccshez és több, mint valószínű, hogy az is lesz.

Akárcsak a folytatás, amiben a FaZe csap össze a Vitality-vel. Bár a Heroicot és a BIG-et elverték, az OG-tól nagyon kikapott a FaZe és valljuk be őszintén, három ellenfelük közül egyedül az OG nem teljesített mélyen maga alatt. Ettől függetlenül benne van a potenciál a FaZe-ben, de minden erejükre szükségük lesz, ha nyerni akarnak a franciák ellen.

A nap végén pedig folytatódik az NA divízió, ahol tegnap a Furia, a Liquid, a Triumph és a New England Whalers tudott pontot szerezni, az EG, a Chaos, az ImPerium és a Rebirth kárára. Az IEM New York magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!