FLASHPOINT 2 zárt selejtező - Hajszálon múlt a North elleni győzelem

FLASHPOINT 2 zárt selejtező - Hajszálon múlt a North elleni győzelem

Kiesett a BP5 a kvaliból, de így is a világ legjobbjai ellen játszhattak.

Sajnos eddig tartott a FLASHPOINT 2 kvali a magyar szurkolók számár. A Budapest Five kiesett a küzdelemből, pedig sokáig úgy tűnt, hogy jó lapokat osztanak nekünk, de aztán a North megmutatta, hogy nem véletlenül vannak a HLTV top 30-as listáján.

Papír alapján az egyik legnehezebb ellenfelet kaptuk meg kezdésnek, de igazából ezen a szinten már nincsenek nagy különbségek. Remekül kezdtünk a North ellen, az első pályát, Vertigot sokáig vezettük és a félidőt is sikerült megnyernünk 8-7-re. A második játékrész még szorosabb volt, mint az első, de aztán úgy tűnt, hogy viszonylag simán megnyerhetjük a pályát. 13-11-re vezettek torzsiék, innen viszont már került több pont a BP5 neve mellé. Összekapta magát a North, a Budapest Five védelme pedig szinte teljesen szétesett. 16-13-ra nyerte a pályát a lekr0-val felálló North, ami után csak még inkább magabiztosak lettek.

16-9-re veszítettük el Traint és azzal együtt a meccset, alsó ágra csúszva pedig mintha megtört volna valami a srácokban. Gyors 2-0-val nyert ellenünk az AGO, rengeteg hibával játszottunk, mintha nem is az a BP5 lett volna, amelyik pár órával korábban megszorongatta a North csapatát.

Nem jött össze a selejtező, a BP5 kiesett, de a fantasztikus nyílt kvali és az, hogy még a North ellen is állták a sarat, talán egy felívelő pálya kezdete lehet. A Budapest Five csapatán túl a Heretics, az AVEZ és a Lilmix búcsúzott még tegnap a kvalitól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!