TopCast 1. rész  - Vajon melyikünk az imposztor?

TopCast 1. rész - Vajon melyikünk az imposztor?

Ritka amikor egy játék nem a megjelenésekor, hanem évekkel azután lesz népszerű, de az Among Us esetében pontosan ez történt.

Bemutatkozott az EsportGuru legújabb adása, a TopCast, ahol ezúttal nem az e-sporton, sokkal inkább a gamer világon lesz a hangsúly. Az első rész már ma délután debütál is az EsportGurun, lássuk ezúttal, hogy kiket hallhattok majd, illetve, hogy mi lesz az epizód témája.

Debreceni "TZeus" Péter a TopCast műsorvezetője, így az ő hangjára mindig érdemes számítani. Mellé csatlakozott az első rész keretein belül Pálfy "BoneDaDDy" Tamás a WiLD MultiGaming tulajdonosa, az Esport1 két kommentátora, Bodor "PiciBear" Bence és Mihály"Mentsvar" Zalán, őket a CS:GO és a LoL adásokból már ismerhetitek, illetve az Esport1 egyik szerkesztő munkatársa Szikora "Sziky" Márk.
Öten veselkedtek neki annak a "long tasknak", hogy kibeszéljék a jelenlegi egyik legfelkapottabb játékot, az Among Us-t. Csak nehogy akadjon a csapatban egy imposztor! Nem csak a játékmenet miatt érdekes az Among Us, de a története miatt is. Több, mint két évvel a megjelenése után kapott csak igazi rivaldafényt, most viszont annyira népszerű, hogy alig van, aki még ne próbálta volna ki, a játék megugrasztotta még a Discord letöltési számait is, a fejlesztők pedig kukázták a folytatást, mondván inkább az első részre koncentrálnak, ha már ennyire tetszik a játékosoknak.

az Among Us óta még a Discord is népszerűbb

A játék sikeréhez vezető útra, a titok nyitjára próbált rábukkanni a TopCast stábja, amire ha te is kíváncsi vagy, akkor vésd be a naptáradba a ma délután 4 órát, ekkor lesz hallható az első rész az EsportGurun.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!