FIFA-tól a Call of Duty-ig - Jön az EsportGuru újabb heti podcastja, a TopCast

TopCast  - Gaming és minden ami mögötte van.

Az EsportGuru podcast már a 15. részét tapossa a héten, de ott az e-sport világé, a folyamatos versenyzésé a főszerep. A gaming piac nem része az ottani felhozatalnak, ezért is döntöttünk úgy, hogy itt az ideje egy olyan műsornak, ahol a gamer világ aktualitásait és legérdekesebb sztorijait beszéljük ki.

Ez a TopCast, az EsportGuru legújabb műsora, amit a 2019-es Az Év Esportolója kommentátori díjának nyertese, Debreceni "TZeus" Péter vezet majd. Természetesen nem lesz egyedül, a vendégek között hallhatjuk majd az Esport1 és a PC Guru munkatársait, illetve a hazai gamer piac egyes alakjait is.

Betekintést nyerhetünk majd a gamer világ kulisszák mögé, megismerhetjük a legfrissebb pletykákat és a legérdekesebb híreket. Minden, ami gamer, illetve mindenkinek, aki gamer, annak itt a helye. Az első epizódra már nem is kell sokat várnunk, a TopCast első része már ma délután 4 órától hallgatható lesz az EsportGurun. Hogy pontosan kikkel és milyen témában, az még a ma kora délutáni órákban kiderül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!