Heti akciós LoL skinek: Csak rád várnak a leértékelt hőskinézetek

Heti akciós LoL skinek: Csak rád várnak a leértékelt hőskinézetek

Számos hőskinézetet 233 RP-t húzhatsz be.

Megtörtént a helycserés támadás a League of Legends boltjában, lecserélődtek a heti akciós skinek. A kozmetikai tartalmak között több kapott -60%-os plecsnit, ezért mindenképp ajánlott végigpörgetni a listát, hátha megtetszik valamelyik hőskinézet. Az akció egy héten keresztül érhető el, jövő kedden ismét érkezik egy újabb 15-ös csomag, amire elköltheted a Riot pontjaidat.

A hagyományokat nem szakította meg ezúttal sem a világ legnépszerűbb MOBA játékának kiadója, ismét leakciózták öt hős RP árát. Kék esszenciából ugyanannyiért húzhatod be ezeket a karaktereket, de ha RP-t költenél rájuk, akkor most ebből a fizetőeszközből többet spórolhatsz.

  • Brand - 484 RP (-45%)
  • Lucian - 352 RP (-60%)
  • Pyke - 487 RP (-50%)
  • Sett - 731 RP (-25%)
  • Shen - 355 RP (-55%)

Luciant nem érdemes megvenned, ugyanis ez a hős lesz a rangsorolt jutalom. Ha a szezon végén elérted az Arany IV-es rangot, akkor megkapod ingyenesen a flexelhető ADC-t.

Brand és Pyke támogatóként vethető be, Sett és Shen több szerepben megállja a helyét. Időspórolás szempontjából megérheti RP-ből hősöket vásárolni, de ha amúgy is sokat játszol, akkor előbb-utóbb mindegyik bajnokra lesz elég kék esszenciád.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan tudtok regisztrálni a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny FIFA 21 tornájára. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!