Tanulni sosem késő - Ez a Mindgame, az EsportGuru elemző műsora

Tanulni sosem késő - Ez a Mindgame, az EsportGuru elemző műsora

Továbbra is heti rendszerességgel jelentkezik majd a Mindgame, a műsor, amiben a legjobb e-sportolók taktikáiról tanulhatunk.

Egyre több és több műsorral készül az EsportGuru, köztük például olyan oktatóműsorral is, mint a Mindgame. Mert tanulni mindig jó, az e-sport pedig pontosan olyan, ami kívülről nagyon egyszerűnek tűnik, jobban megnézve viszont rájövünk, hogy rengeteget kell tanulnia annak, aki profi akar lenni.

Ebben segít a Mindgame, ahol profi szemmel elemezzük egy adott csapat vagy csak egy adott játékos megmozdulásait és taktikáit. A műsor már sokatoknak ismerős lehet, hiszen a héten már a 6. rész lesz látható. Sc0rch a CS:GO szerelmeseket oktatta a korábbi epizódokban, DogeFather pedig annak segített, aki az R6S rejtelmeiből szeretett volna egy tisztább képet kapni.

(forrás: top10esports.com)

Persze a jövőben nem csak a két legnépszerűbb FPS játéké lesz a főszerep. League of Legends, FIFA, autóverseny, Rocket League, VALORANT, számtalan népszerű és sikeres e-sport cím van a világon, több millió játékossal. Reméljük minél több olyannal is, akik szeretnének fejlődni és tanulni is kedvenc e-sportjaikról. A mai adásban újfent a CS:GO-é lesz a főszerep, de, hogy ki és melyik csapat titkaiba vezet be minket, az még maradjon rejtély pár óra erejéig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!