Megkezdi szereplését a magyar Pullup a PCS3 csoportkörében, szurkolj nekik te is

Megkezdi szereplését a magyar Pullup a PCS3 csoportkörében, szurkolj nekik te is

Ma délután a magyar csapaton a sor, hogy megmutassa Európa legjobbjainak.

Az előző héten egy kiemelkedő magyar e-sport sikernek lehettek szemtanúi a PUBG rajongók, egy teljesen magyarokból álló csapat olyan messzire jutott a PUBG Continental Series 3-n, ahol magyar csapat még sosem járt. Bejutottak a hivatalos verseny zárt selejtezőjébe, és bizony itt sem álltak meg, a top 5-t kiharcolva bekerültek a main eventre, ahol összesen 200 ezer dollár talál gazdára.

A main event tegnap, október 13-án vette kezdetét, a résztvevő 24 csapatot nyolcasával csoportokba sorolták, így alakult ki az A, B és C csoport. A magyar Pullup Vanti, Creator, B3nce és Luki részvételével a C csoportba került. Tegnap az A és B csoport nézett egymással farkasszemet, ma pedig végre Vantiék is pályára lépnek. Ellenfeleik az A csoport csapatai lesznek, ahol a legnagyobb hal egyértelműen a FaZe Clan, akik a tegnapi fordulók után toronymagasan vezetik is az eredménytáblát.

A srácok szereplését élőben követhetitek ti is ma 18:00-tól, ráadásul akár magyar nyelven is, ugyanis Jonesy elhozza azt honosítva. Tervei szerint a Pullup mindegyik meccsnapját közvetíti majd, tehát ma is, valamint október 15-én, 17-én és 18-án is követhetitek majd nála az eseményeket.

Ugrás Jonesy csatornájára

Ha viszont maradnál az angolnál, akkor szintén 18:00-tól figyelheted a fejleményeket a hivatalos streamen.

Ezúton is sok sikert kívánunk a magyar játékosoknak, ha bejutnak az összesített top 16-ba, akkor részt vehetnek az esemény döntőjén is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!