Megcsinálták, a magyar Pullup bejutott a PCS3 200 ezer dolláros eseményére!

Megcsinálták, a magyar Pullup bejutott a PCS3 200 ezer dolláros eseményére!

A srácoknak egy nagyobb összegű nyeremény így már garantált, de vajon tudják ezt még fokozni?

Ezen a héten egy kimagasló magyar e-sport menetelésnek lehettünk szemtanúi, a PUBG körökben már ismert Vanti, Creator, B3nce és Luki sikerrel vett olyan akadályokat, melyen magyar csapatnak még nem sikerült túljutnia. Heteken át küzdöttek a selejtezőkön, melynek meglett az eredménye, bejutottak a PUBG Continental Series 3: Europe fő eseményére, ahonnan már garantált nyereménnyel térnek majd haza, bárhogyan is sül el!

A srácok hatalmasat meneteltek a zárt kvalifikáció során, csirkevacsorát ugyan nem szereztek, ellenben négy darab második helyet igen, illetve volt olyan meccs is, ahol 10 killt zsebeltek be. Összesítést követően a gyönyörű második helyet sikerült megszerezniük, így a bejutásuk abszolút stabil volt.

Íme a mérkőzéseken nyújtott teljesítményük összefoglalva.

Ami a továbbiakat illeti, most a résztvevő 24 csapatot csoportokba sorolják, pontosan úgy, ahogy tették azt a Dreamhack Fall Showdownon (ahol egyébként szintén szurkolhattunk magyaroknak, nekik viszont nem sikerült a továbbjutás a Stage 2-ből). Az A, B és C csoportok tagjai megküzdenek majd egymással a következő beosztások szerint: A vs B, B vs C, A vs C. Az ezután legjobb 16-nak bizonyuló csapat bekerül a döntőbe, ahol a díjazás már egy nagyobb kategóriára ugrik fel.

A további mérkőzések pontos időpontjáról még a játékosok is várják az információkat, 3200 dollár nyeremény viszont már garantált nekik, a kérdés, hogy lesz-e ez több is?

Ezúton is gratulálunk Vantinak, Creatornak, B3ncenek és Lukinak, hatalmasat mentek, és még mehetnek is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!