Hajsza a Majorért! - Kezdődik a DreamHack Open Fall

Az előző eseményt a FaZe nyerte, vajon siker megőrizniük kimagasló formájukat most is?

Nem véletlenül kaptak kisebb szerepet az EU csapatok az IEM New York alatt, nem véletlenül voltak csak nyolcan. A CIS és az NA alakulatoknak az IEM NY RMR pontokért megy, az európai csapatoknak nem. Nekik a ma induló DH Open Fall a lényeg, itt kell igazán 110%-os teljesítményt nyújtaniuk.

Délután 1 órától már bele is csapnak és csapunk mi is a lecsóba, hiszen erről a versenyről sem marad le senki, az Esport1 TV-n minden meccs látható lesz. 16 csapat vág ma neki a küzdelemnek, mindenki az RMR pontokra hajt, hiszen ez az utolsó verseny, aminek eredménye beleszámít majd 2021 első Major tornájába.

Szinte minden nap három Bo3-as meccs kerül majd terítékre és hát panaszkodni nincs okunk, az biztos. Európa és a világ legjobbjai játszanak majd és már rögtön az első napon parázs meccsek elé nézünk. Szerverre lép majd a Vitality a mousesports ellen, a Fnatic az OG ellen és jön a dán rangadó is, az Astralis és a Heroic zárja a napot.

A DreamHack Open Fall pontos mai menetrendje:

Rengeteg kérdést válaszolhat meg ez a verseny, azontúl is, hogy kik nyernek majd továbbjutást a következő Majorre. Vajon a FaZe meg tudja őrizni az IEM New York alatt látott formáját? Az Astralis ismét világelső, tehát ismért lemosnak majd mindenkit a pályákról? Magára tud-e találni a G2, a fnatic vagy akár a BIG?

az EU csapatok RMR táblája

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!