Akciófigyelő: Már tölthetőek az Epic Games heti ingyenes játékai

Ezúttal is két ingyenes játékot zsebelhettek be az Epic Games jóvoltából.

Az utóbbi időben kritika érte az Epic Games csapatát, hogy olyan ingyenes játékokkal próbálják kiszúrni a felhasználók szemét, amelyekért korábban sem kellett fizetni. Szerencsére ezúttal nem érheti panasz az ingyenes kínálatot, ugyanis limitált ideig az Amnesia: A Machine for Pigs és a Kingdom New Lands húzható be.

Amnesia: A Machine for Pigs

Az Amnesia: The Dark Descent óriási sikert aratott a horrorrajongók körében, ezért nem volt meglepő, hogy a Dear Estherért felelős The Chinese Room elkészítette a folytatást, amit a Frictional Games dobott piacra. A történet 1899-ben játszódik, a főszereplője Oswald Mandus iparos/hentes. A tehetős főhős az első részből ismerős Daniel távoli rokona. A játékmenet ismerős lehet a Dark Descentből, félelmetes környezetben kell összerakni az építőkockákat, amelyek végül a megoldást kínálják. FPS nézet, egy folyton kialvó lámpás és rengeteg borzongás. Ez vár rátok a második Amnesia játékban. 

Kingdom New Lands

2015-ben jelent meg a Raw Fury és noio játéka, amiben a hangsúly a felfedezésen, a felderítésen és a túlélésen van. A lenyűgöző soundtrack mellé pixeles grafika társul, de pont emiatt vált sokak kedvencévé a különleges program. Nem szabad magas elvárásokkal nekiállni a kalandoknak, akkor garantáltan jól szórakoztok.

Mindkét játékot október 22-én 17:00-ig adhatjátok hozzá ingyen a könyvtáratokhoz. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti szeretitek a horrorjátékokat?