Hátborzongató hangokat adtak hozzá a Fortnite-hoz, készül a halloweenra az Epic

Hátborzongató hangokat adtak hozzá a Fortnite-hoz, készül a halloweenra az Epic

Néhány skint már előtúrtak a 14.30 érkeztével a leakerek, most egyéb újdonságokat is találtak.

A halloween minden évben egy olyan ünnep, amiről előszeretettel emlékeznek meg a fejlesztők, ilyenkor a játékuk világába passzoló eseményekkel, dekorációkkal látják el az alkotásukat.

Az Epic Games már előkészített néhány halloweeni skint, melyek egy részét már be is lehet szerezni, de biztos, hogy lapul még ez-az a tarsolyukban, mármint a cukros dobozukban. Az ismert leaker, HYPEX egy kis további kutatás által érdekes részletekre bukkant még; érkezik néhány új fogyasztható tárgy, melyek különféle halloweeni cukros kosarakban lesznek elhelyezve: (Pepper Ming, Hop Drop, Candy Corn, Jelly Bean, Thermal Taffy). A videóban az hallható, ahogy a játékos egy Candy Cornt fogyaszt el.

Ezenfelül HYPEX további igencsak hátborzongató hanghatásokat is talált, melyek fa, tégla és fém épületrészekhez köthetőek.

Arról már nem is beszélve, hogy a jól ismert halloweeni dekorációk helyenként már visszatértek.

Egy aranyos márkanévvel ellátott, halloweeni üzletet is nyit majd az Epic Games a szigeten, HeyBoonak keresztelték.

Már csak idő kérdése, hogy mikor leplezi le az Epic Games a 2020-as Fortnitemares eventet, az előző években mindig október 24-29. magasságában indult el az esemény, melyen néhány ingyenes és további prémium tartalmakat zsebelhettek be a játékosok, remélhetőleg most sem lesz ez másképp.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!