60 éves a SEGA: Ingyenes játékok és hatalmas akciók várnak rátok

60 éves a SEGA: Ingyenes játékok és hatalmas akciók várnak rátok

Érdemes ellátogatni a Steamre, mert még tart a SEGA születésnapi partija. 

Hatalmas születésnapi bulit tart a japán SEGA Steamen, ugyanis 60 gyertya ég a cég virtuális tortáján. A Sonic, Yakuza, Total War, Football Manager és még rengeteg világhírű videójátéksorozat jelentős kedvezménnyel vásárolható meg ennek az évfordulónak a kapcsán, sőt ingyenes tartalmakból sincs hiány. A Total War Shogun 2-höz és a Two Point Hospitalhoz DLC-ket húzhattok be nulla forintért, de a legizgalmasabb ajánlatot a kék sündisznó nevével keressétek. Október 19-én 19:00-ig teljesen ingyen van a Sonic the Hedgehog 2, a sorozat 2011-es epizódja.

A japán óriás gyökerei egészen az 1940-es évekig nyúlnak vissza, ennek ellenére az 1960-as dátumra emlékeznek vissza úgy, mint az első alapkő letételére. Ebben az évben alapították ugyanis a Nihon Goraku Busan vállalatot, amiből 1965-re nőtte ki magát a ma ismert SEGA. Azóta már eltelt jó pár év, de a SEGA neve még mindig képes megújulni. 

Néhány izgalmasabb akció következik a továbbiakban, amire érdemes lecsapnotok.

A következő napokban is érdemes lesz figyelni a SEGA szülinapot, ugyanis ingyenes minijátékokkal készülnek a Steam felhasználók számára.

  • Október 15-én: Armor of Heroes
  • Október 16-án: Endless Zone
  • Október 17-én: Streets of Kamurocho
  • Október 18-án:  Golden Axed

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad a 2020-as Sonic filmet?