A kínai FACEIT, az 5E miatt már megint tévesen kapnak bant a játékosok

A kínai FACEIT, az 5E miatt már megint tévesen kapnak bant a játékosok

Egy darabig inkább kerüljétek a keleti platformot. 

Tavaly is volt már hasonló problémája az 5E kliensnek és most ismét itt van. Ezúttal a CS:GO hivatalos Twitter fiókja is figyelmeztet mindenkit, hogy az 5E-n ha lehet, akkor inkább ne játszunk most.

Akinek teljes homály lenne az 5E, annak annyit kell tudnia, hogy nagyjából a kínai FACEIT-ről van szó, főként a keleti és az óceániai országokban népszerű a platform. Most viszont nagy gond van vele, tévesen kapnak miatta VAC bant a játékosok.

A Trusted Mode egyébként is bajos volt a megjelenésekor, a harmadik féltől származó programokkal vigyáznunk kellett, de szerencsére hamar megoldották anno. Úgy néz ki, hogy az 5E nem vagy megint elrontott valamit, de a klienst nem támogatott eszköznek érzékeli a VAC így sokaknak repül is a ban, pusztán azért, mert az 5E-n játszanak.

Szerencsére nagy gond nincs, a tévesen kiadott VAC banokat feloldja majd a Valve, mihelyt az 5E megoldja a problémákat a kliense körül. De addig is ha tehetitek, inkább ne játszatok rajta, feltéve ha van olyan elvetemült hazai játékos, aki kínai szervereken szeret játszani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!