Akciófigyelő: Ezt a két nagyszerű folytatást adja jövő héten ingyen az Epic Games

A jövő héten két remek folytatást húzhattok be ingyen az Epic Gamesen.

Egyértelműen felült a halloweeni vonatra az Epic Games csapata, ugyanis jelenlegi akciójukban az Amnesia: A Machine for Pigs horrorjátékot és a Kingdom New Lands indie címet adhatjátok ingyen EG könyvtáratokhoz. A jövő héten ugyanez a kettősség marad a játékok műfaját illetően, egy ízik-vérig horror mellé érkezik egy sokkal befogadhatóbb alkotás, ami minden korosztály számára nagyszerű kikapcsolódást ígér. Október 22-én 17:00-tól a Layers of Fear 2-re és a Costume Quest 2-re nulla forintért, azaz teljesen ingyen csaphattok le.

Layers of Fear 2

A psychological horror ("lélektani horror") műfajába sorolható Layers of Fear széria második epizódja belső nézetes kalandra invitálja azokat, akik bírják idegekkel a legfeszültebb helyzeteket is. A sztoriközpontú felfedés viszi el a hátán az egész játékot. A remek soundtrack és a bejárható hajó díszletei tökéletesen passzolnak egymáshoz, a borzongás-faktor miatt már az első percektől garantált a libabőr.

Costume Quest 2

A Double Fine Productions nagyon ritkán hibázik, szerencsére a jelmezekbe bújtatott őrült kalandorok esetében sem sikerült nekik ebbe a folyóba lépni. A nagybetűs Halloween testesül meg a Costume Quest 2-ben, ahol a "csínyt vagy csokit" hadművelet legapróbb részleteibe kaphattok betekintést. A cél az ünnep megmentése, a főhősök Wren és Reynold, akiket a legkülönbözőbb jelmezekbe bújtathattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!