A hazai e-sport és gaming piac királynői - Folytatódik a Queens of the Game

A hazai e-sport és gaming piac királynői - Folytatódik a Queens of the Game

Nem kell már sokáig várnunk, délután folytatódik a QoG.

Sajnos kevés a hölgy a gaming és e-sport világban, legalábbis a férfiak számához képest mindenképpen. Ezért is érdekes és izgalmas egy olyan műsor, ahol kifejezetten női szemmel vizsgálják az aktuális, legérdekesebb témákat. Ilyen például a Queens of the Game is.

Ide s tova már 5 éve, 2015-ben alakultak, pontosan azzal a céllal, hogy a túlnyomórészt férfiakból álló területen kiemeljék a tömegből a nőket és az ők fontosságát. Témáik leginkább, az e-sport, a gaming és a cosplay körül forognak. A csapat mára több, mint 13 tagot számlál, van köztük profi e-sportoló, e-sport műsorvezető, videojáték fejlesztő, a Women in Gaming nagykövete, cosplayer, újságíró, VR fejlesztő,   pszichológus és főállású anyuka is. 
2020 első felében különösen sok alkalommal láthattuk és hallhattuk őket, de egy ideje már offline volt a Twitch csatornájuk. Mostantól viszont az EsportGurun is követhetjük majd a Queens of the Game csapat, akár már ma délután is. Ne feledjétek, 16 órától Queens of the Game az EsportGurun.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!