Az utolsó továbbjutást érő helyekért megy ma a DreamHack Open Fall

Az utolsó továbbjutást érő helyekért megy ma a DreamHack Open Fall

Jönnek az utolsó csoportkörös meccsek!

Folytatódik a DreamHack Open Fall magyar közvetítése, méghozzá az utolsó csoportkörös meccsekkel. Négy továbbjutónk már van, de még további négyre van szükség a rájátszáshoz. A gond az, hogy erre a négy helyre nyolc csapat pályázik még.

Igazság szerint ez csak csapatoknak gond, nekünk nézőknek tökéletes, hiszen így ma is parádés meccsekre számíthatunk. Ezúttal csak két Bo3-as mérkőzést látunk majd, kezdésként rögtön egy visszavágót. A fnatic pár napja már legyőzte az OG-t, magabiztos 2-1-re nyertek és most is erre lesz szükség. Délután 16:30-tól jön az OG vs fnatic!

Ezután a meccs után sem adjuk alább. A FaZe, a GODSENT, a NiP és a Sprout játszik majd párhuzamosan, streamen a FaZe és a GODSENT összecsapását követjük majd. NiKoék ellentmondást nem tűrően nyerték meg az IEM New York európai versenyét, most viszont nem megy nekik annyira.
A BIG-től simán kikaptak és tegnap a Saw ellen is nehezen jött össze nekik a győzelem. A GODSENT pont eközött a két csapat között helyezkedik el papíron, nem lesz könnyű dolga a FaZe-nek most sem. Mindent bele kell adniuk, mert ha kiesnének a csoportkörben, az csúfos bukás lenne az IEM New York után.

A DreamHack Open Fall magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kik nyerik a mai, élőben követett meccseket?

  • 69 %
  • 8 %
  • 0 %
  • 23 %