A CS:GO-ban rég láttuk, R6S-ben viszont éppen most formálódik az első VB

A CS:GO-ban rég láttuk, R6S-ben viszont éppen most formálódik az első VB

Este ismét EsportGuru podcast!

Nem kell már sokáig várnunk, ma este jön az EsportGuru podcast legújabb része. Főszerepben ezúttal is az e-sport, valamint a nemzeti válogatottak. Hiszen rengeteg e-sport verseny van minden évben, minden játékban, mégis kevés a válogatott.

A CS:GO rajongók biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor voltak válogatott versenyek, kvázi világbajnokságok. Nem voltak rossz események, eleinte kifejezetten izgalmasak voltak, aztán hamar unalomba fulladtak. Sokak szerint csak azért, mert hiába volt az a szabály miszerint egy csapatból maximum három játékos érkezhet a válogatottba, így is nagyon egyoldalúak voltak az erőviszonyok.

A Rainbow Six: Siege viszont még sosem látott VB-t, ott éppen most formálódik az első VB. A Rainbow Six World Cup jövőre kerül majd megrendezésre, de az előkészületek már most elindultak, méghozzá Magyarországon is.

Este 23 órától lesz hallható az EsportGuru podcast legújabb része, ráadásul pont ezzel a témával. Mi a helyzet az e-sporttal és a válogatott meccsekkel, csapatokkal? A mikrofonok mögött ezúttal Oláh "orobeRto" Róbert, Pálfy "BoneDaDDy" Tamás és Katona "STRICKEN" Patrik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!