14 éves a Battlefield játékok sci-fi felvonása, a Battlefield 2142

14 éves a Battlefield játékok sci-fi felvonása, a Battlefield 2142

Nektek melyik a kedvenc Battlefield játékotok?

Mi tagadás, élt már meg szebb napokat is a Battlefield széria. Már pont úgy tűnt, hogy a Battlefield 1-gyel újra elindulnak a csúcs felé, aztán jött a BF V és ment minden a kukába. Nem a legkedveltebb darabként vonul be a történelem könyvekbe az biztos és jelenleg azt sem tudni hogyan tovább.

A piac megint a modern hadviselés témája felé áll közelebb, de ha ebben is gondolkodik az EA és a DICE, akkor is adja magát a kérdés, hogy mivel tudnának többet nyújtani a meglepően sikeres CoD: MW Remastered-nél és a Warzone-nál? Sokan pont annak a Battlefield résznek a visszatérését várják inkább, amelyik most ünnepli a 14. születésnapját.

2006 október 17-én jelent meg a Battlefield 2142, ami máig az egyetlen sci-fi epizód a széria életében. Érdekes, hogy egyetlen egyszer nyúlt csak az EA ehhez a körítéshez, bár koránt sem ez volt a legnépszerűbb Bf epizód, mint játék megállta a helyét. 

A kritikusok szerették, kiemelték a Battlefield 2-höz képest szebb látványvilágát, a remek járműveket földön és levegőben is, illetve azt, hogy a rangokkal tökéletes alapot adtak a játék hosszútávú fennmaradásának. Ennek ellenére pont az ellenkezője történt.
A közöségnek koránt sem tetszett annyira, mint a legendás Bf2 és mivel a 2142 alig több, mint 1 évvel jött ki a második rész után, kevesen pártoltak át hozzá. Ettől függetlenül egy tisztességes Battlefield játék volt a 2142, ami kis szerencsével sokkal nagyobb legendává is válhatott volna. Vagy akár válhat még mindig? Évek óta várják a játékosok 2142 visszatérést, lehet, hogy pont most lenne erre a legjobb alkalom.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!