Lemaradtál? - Mutatjuk a hét legfontosabb e-sport és gaming híreit!

Lemaradtál? - Mutatjuk a hét legfontosabb e-sport és gaming híreit!

Indul az EsportGuru híradó.

Ember legyen a talpán, aki mindig képben van az aktuális hírekkel az összes kiadó összes játékával kapcsolatban. Óriásit nőt a gaming piac az utóbbi években és akkor az e-sportról még csak szó sem esett.

Milliónyi minden történhet egy héten, akkor is ha valaki csak a LoL, esetleg csak a CS:GO híreket böngészi. Játékosok jönnek és mennek, rengeteg a verseny, ráadásul az online éra minden e-sport játékot a feje tetejére állított. Van amelyiket jobban, van amelyiket kevésbé.
Megjelent az új FIFA, nyílt bétában van az új Call of Duty és még csak most jönnek az év legnagyobb dobásai videojáték fronton. Assassin's Creed Valhalla, Watch Dog: Legion, Cyberpunk 2077, valóságos útvesztő lehet az előttünk álló ősz és tél.
Szerencsére nem kell a nap 24 órájában a híreket böngésznek annak érdekében, hogy ne maradj le semmi újdonságról. Ma veszi kezdetét az EsportGuru híradó, ami minden héten összefoglalja majd az aktuális híreket, érdekességek és pletykákat a gaming és e-sport világából is. Az első rész már ma, délután 4 órától látható lesz az EsportGurun.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!