Hirdetés

Bemutatkozott a hazai NeoCore Games legújabb játéka, a King Arthur: Knight's Tale

Mi, játékosok is segíthetünk az új projekt elkészülésében.

Hirdetés

Nem sok magyar fejlesztő csapat van a világon, de azért akad pár, ráadásul egészen jó játékokkal. Az egyik ilyen a NeoCore Games, akik a napokban jelentették be legújabb játékokukat, a King Arthur: Knight's Tale-t.

Bőven nem ez az első projektje már a csapat, sőt, még csak nem is az első, amelyik a Arthur király legendája köré épít. A King Arthur első és második része remek RTS volt, nemzetközi szinten is nagy sikereket ért el és a Van Helsing játékok sokak tetszését elnyerte anno.

A King Arthur: Knight's Tale csavar egyet az eddigi formulán és RTS helyett inkább egy körökre osztott, taktikai szerepjáték lesz, a már megszokott dark fantasy világgal. A játék során a kerekasztálnál tervezhetjük majd meg küldetéseinket, ott válaszhatjuk ki, hogy melyik karakterrel indulunk csatába, ennek pedig nagyon fontos szerepe lesz. 

A karakterfejlődésnek hála mindenki más feladatok ellátására, más célok elérésére lesz alkalmas, egy-egy erős karakter pedig igazi kincs lesz. Hiszen ha elhalálozunk akkor vége, attól a karaktertől elbúcsúzhatunk és kezdhetjük elölről a küldetést egy másikkal.

A tervek szerint 2021-ben láthatja meg a napvilágot a játék, aminek már a Kickstarter projektje is elindult. 148 ezer dollárt szeretne gyűjteni a NeoCore, amihez a mi segítségünket kérik. A támogatás egyes szintjeiért persze remek jutalmakat is kapunk, ingame dolgokat, korai hozzáférést a bétához, magát a játékot és még a credits-re is felkerülhet a nevünk. Egészen jól halad a gyűjtés, pár napa alatt már több, mint 1000 játékos támogatta a srácokat, több, mint 60 ezer dollárt gyűjtve már-

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés