LoL: Kiakadtak a játékosok Seraphine képességeinek leleplezése után

LoL: Kiakadtak a játékosok Seraphine képességeinek leleplezése után

Jó eséllyel nem ilyen fogadtatásra számítottak a Riot Games csapatának tagjai.

Alig néhány napja leplezték le hivatalosan, de már most az egyik leggyűlöltebb karaktere a League of Legends világának Seraphine. Az új LoL hőst a középső ösvényre tervezték, de a képességei alapján simán lehet belőle támogató. Egyelőre még a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén gyakorolhattok vele, a 10.22-es frissítéssel, október 29-én élesedik majd az összes kliensben.

A 152. karakter képességei alapján elmenne egy Sona reworknek, legalábbis ezt állítják a játékosok. A felszínen ez megállja a helyét, a színek, a zene és a mozgás tényleg hasonlít Sonára, a felszín alatt azonban inkább Neekóból és Karmából összegyűrt hős alakja rajzolódhat ki, akinek vannak támogató varázslatai, de a sebzésért sem kell a szomszédba mennie. Ettől függetlenül többen úgy gondolják, hogy sokkal jobb lenne az, ha simán elkaszálná a Riot a "Seraphine projektet", majd jöhetne a Sona rework, Seraphine skillsetjének felhasználásával. Ez egy járható útnak tűnhet, de biztosan nem lépi meg a Riot. Mivel Ultimate kinézetet készítettek hozzá, valamint beépítették a K/DA popbandába, ezért innen már nincs visszaút. Kénytelen-kelletlen el kell fogadnia mindenkinek, hogy Seraphine bizony ebben a formában bukkanhat fel hamarosan a rangsorolt meccseken.

Azt nem lehet elvitatni a Riottól, hogy rengeteg munkát tettek Seraphine mögé. Felépítettek a közösségi médiában egy egész kampányt, egyedi interakciókat terveztek hozzá és küldetésalapú rendszer segítségével emeltek be egy újabb Ultimate skint a játékba. A kreativitás valahol a képességek terén fogyott el, ami a játékmenet szempontjából a legkritikusabb pont. A like/dislike arányok, az erősen kritikus visszajelzések, és a legnagyobb közösségi fórumon érkező felháborodás-cunami intő jel kéne, hogy legyen a fejlesztőknek. Nem ezt az irányt szeretnék látni a játékosok sem most, sem a jövőben.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan regisztrálhattok a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny FIFA 21 tornájára. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszenek Seraphine képességei?