Hirdetés

LoL: Kiakadtak a játékosok Seraphine képességeinek leleplezése után

Jó eséllyel nem ilyen fogadtatásra számítottak a Riot Games csapatának tagjai.

Hirdetés

Alig néhány napja leplezték le hivatalosan, de már most az egyik leggyűlöltebb karaktere a League of Legends világának Seraphine. Az új LoL hőst a középső ösvényre tervezték, de a képességei alapján simán lehet belőle támogató. Egyelőre még a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén gyakorolhattok vele, a 10.22-es frissítéssel, október 29-én élesedik majd az összes kliensben.

A 152. karakter képességei alapján elmenne egy Sona reworknek, legalábbis ezt állítják a játékosok. A felszínen ez megállja a helyét, a színek, a zene és a mozgás tényleg hasonlít Sonára, a felszín alatt azonban inkább Neekóból és Karmából összegyűrt hős alakja rajzolódhat ki, akinek vannak támogató varázslatai, de a sebzésért sem kell a szomszédba mennie. Ettől függetlenül többen úgy gondolják, hogy sokkal jobb lenne az, ha simán elkaszálná a Riot a "Seraphine projektet", majd jöhetne a Sona rework, Seraphine skillsetjének felhasználásával. Ez egy járható útnak tűnhet, de biztosan nem lépi meg a Riot. Mivel Ultimate kinézetet készítettek hozzá, valamint beépítették a K/DA popbandába, ezért innen már nincs visszaút. Kénytelen-kelletlen el kell fogadnia mindenkinek, hogy Seraphine bizony ebben a formában bukkanhat fel hamarosan a rangsorolt meccseken.

Azt nem lehet elvitatni a Riottól, hogy rengeteg munkát tettek Seraphine mögé. Felépítettek a közösségi médiában egy egész kampányt, egyedi interakciókat terveztek hozzá és küldetésalapú rendszer segítségével emeltek be egy újabb Ultimate skint a játékba. A kreativitás valahol a képességek terén fogyott el, ami a játékmenet szempontjából a legkritikusabb pont. A like/dislike arányok, az erősen kritikus visszajelzések, és a legnagyobb közösségi fórumon érkező felháborodás-cunami intő jel kéne, hogy legyen a fejlesztőknek. Nem ezt az irányt szeretnék látni a játékosok sem most, sem a jövőben.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan regisztrálhattok a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny FIFA 21 tornájára. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Neked tetszenek Seraphine képességei?

Hirdetés
18 db hozzászólás
 • Sch1zophrenianl 4 napja
  Klasszikus retyógames, új ötlet nincs képességek terén de hát kell a pénz.
  1 2 Válasz
 • RedCricket 4 napja
  Hiányzik belőle az eredetiség! Inkább legyen kevesebb hős kiadva, de azok képességei tényleg egyediek legyenek. Igaz mostanában minden cégnél ez megy... Túl sok a nosztalgia faktor! Nem kérünk reworköt!
  0 0 Válasz
 • Detrix 4 napja
  Érdekes, yonenál ez nem volt.
  0 0 Válasz
 • Letamama102 4 napja
  Hát ez ilyen, vagy bejön egy újdonság, vagy nem. A spirit blossomnál szerintem nyert az újdonság ereje, hát itt most kevésbé
  0 0 Válasz
 • ProtonP 4 napja
  Már most nem azért de én nem értem miért kell kiakadni mind a 2 passivja teljesen új és a W és az E passiva is új az ultijában is van rengeteg külömbözőség sonához képest ez a champ soha nem lehetne sona rework hiába mo dják az emberek meg most azt is hozzá tenném hogy akkor az összes champ hasonlít a másikra Én elegedett vagyok vele persze észrevettem ēn is hogy hasonlítanak de egyáltalán nem ugyan az a 2 champ
  1 0 Válasz
 • Koda1010 4 napja
  Inkább a régi hősöket kellene átalakítani..udyr,heimer,ivern,kogmaw,taliyah (pl benne sokkal több van).Lehetne még sorolni,akikre ráférne az átalakítás...Mert oké használhatóak,de az új metába legtöbbször useless hősök..Több értelme lenne ,mint még 20 ugyan olyan hős belepakolni a játékba...Én azt érzem a RIOT elvesztette kicsit a fonalat..
  0 0 Válasz
 • k1n0N 4 napja
  +1
  0 1 Válasz
 • SwordHazel 4 napja
  Komolyan nem értem ezt a rohadt nagy gyűlölködést. Mi lenne, ha egyszer az életben az emberek nem akadnának fenn valamin? Nehéz lenne? Hogy lehet embereknek ennyi idejük komolyan xd Szánalmas. Érdekes Yonénál semmi gond nem volt, nem az a baja az embereknek hogy omg Sona 2.0 (ami amúgy rohadtul nem igaz, játszottam amúgy mindkettővel xD) hanem azon hogy ultimate skint kap csak valamibe csomagolni kell hogy ne tűnjön fel hogy valójában EZ a valódi probléma. További kellemes fölösleges dühöngést.
  0 1 Válasz
  • Akipresents 4 napja SwordHazel
   Na ezzel nagyon nem értek egyet! Semmi baj nincs az ultimate skinnel, sőt jó hogy jön. Csak a játékosok új mechanikát, új combokat akarnak. Az viszont hogy egy Neeko-Sona-Janna utánzattal szúrják ki a szemünket nehezen emészthető. Erre mondják hogy olyan mint a kommunizmus: jó ötlet, rossz megvalósítás.
   0 0 Válasz
   • hi_im_lobotomy 4 napja Akipresents
    Na-na... a kommunizmussal nem ez volt a baj. Ott csak simán nem jöttek ki a mások pénzéből... vagy várj... lehet itt is ez van? o.o
    1 0 Válasz
   • SwordHazel 3 napja Akipresents
    Ennyi erővel még mindig minden karakter hasonlít egymásra úristen xd Ez eddig hogy nem tűnt fel? Mindegy, ha nektem jó idegeskedni egy szimpla játékon, akkor csak tessék:D Nem nekem megy el fölösleges energiám ezzel, ha nektek így jó akkor rajta
    0 2 Válasz
    • Sett 3 napja SwordHazel
     Igazad van xd
     0 1 Válasz
 • Deathwing 4 napja
  Teljesen felesleges riot games bevédeni, mert Riot games arcon köpte a játékbázisát. Remélem hatalmasat fognak bukni.
  0 0 Válasz
  • hi_im_lobotomy 4 napja Deathwing
   Buk-ni?! Miközben a Tencent a főrészvényes? És azt mégis hogy képzeled?
   0 0 Válasz
 • HollowLatte 4 napja
  Copy paste champ. A legkevesebb erőfeszítéssel készült, és a legtöbb bevételt várják tőle mert az alapja egy nepszerű hős.
  0 0 Válasz
 • HimeePanda 3 napja
  Egy megoldas lenne h a kozosseg osszefogjon ne vegyen senki se rpt se skint se semmit. St a jatekkal se jatszon senkk. Akor rajonnennek h a jatekos bazisra kene hallgatni es nem a reszvenyesekre es nema sajat fejuk utan menni. Csak kar h a jatekosok errenkeptelenek. Felhaborodnak aztan par napees elfeljtinezt mindenki es vugan jatszanak. Mijor tanuljk meg a fejlesztok h nem ok jatszanakbhanem mi jatekook es nekunknkatekooknakbkene alakitani a frissiteseket?
  0 0 Válasz
 • zsola0806 2 napja
  .
  0 0 Válasz
 • Janee 1 napja
  undorító
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés