Ne keressetek tovább esti programot, jön az IEM New York NA döntője!

Ne keressetek tovább esti programot, jön az IEM New York NA döntője!

Jöhet az ESL Pro League NA döntőjének visszavágója?

Nem babra megy a játék, sokkal inkább RMR pontokra! Bár 2021 első Major tornájának sorsa még mindig a levegőben lóg, az idén megszerzett RMR pontok ugyanúgy érvényesek lesznek, tehát ezekre a versenyekre készülnek a leginkább a csapatok.

A 2020-as IEM New York Az amerikai és a CIS régió csapatainak volt RMR verseny, az európai ötösök a DreamHack Open Fall alatt gyűjthetnek további pontokat. Az NA régióból egyértelműen a Team ONe húzta a legnagyobbat. A harmadik helyért harcolnak ma, de ha csak negyedikek lesznek, akkor is gyűjtöttek elég pontot ahhoz, hogy megelőzzék az olyan csapatokat, mint a Cloud9, a Gen.G vagy a Chaos.

Nem dőlt azonban még el a első hely sorsa sem, a harmadik helyért zajló meccs mellett a döntőt is ma este játszák, méghozzá a Furia és a Liquid. Azok a csapatok, akik úgy tűnik, hogy jelenleg az NA régió legjobbjai, hiszen pár héttel ezelőtt, az ESL Pro League NA döntőjében is ők szerepeltek.
Akkor simán, 3-0-ra nyertek a brazilok, egy pályás előny után. A döntő most is Bo5, de pályaelőny nincs, ha úgy alakul akkor bizony mind az öt pályát lejátsszák a felek. Nagyon felemás a 100 Thieves, főleg most, hogy kvázi az utolsó meccsüket játszák, hiszen az IEM New York után a szervezet kivonul a CS:GO-ból. Ugyanakkor lehet, hogy pont ez majd egyfajta könnyebbséget nekik és ezúttal ők húzzák be a döntőt a Furia orra elől.

Óriási meccs előtt állunk, amiről ha nem akartok lemaradni, akkor este 9 órától érdemes az Esport1 TV elé ülnötök. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!