Hirdetés

Most vagy soha! - A Majorért játszanak a csapatok

Jön a DreamHack Open Fall rájátszása!

Hirdetés

Egy napnyi szünet volt az utolsó csoportkörös meccsek és a rájátszás között, itt az ideje a folytatásnak. Jön a DreamHack Open Fall rájátszása, ahol sok csapat javíthat még a jelenlegi RMR helyezésén, ami persze azt is jelenti, hogy sokan bukhatnak is a meccseken.

Astralis vs GODSENT

A jelenlegi világelső a GODSENT ellen? Valószínűleg mindenki sima Astralis győzelemre számít, de! És ez egy nagy de. A GODSENT biztosan nem fogja könnyen adni magát, ők tipikusan az a csapat, akik bármilyen kicsi selejtezőt képesek elbukni, miközben a világ élvonalát képesek megszorongatni, akár le is győzni. Ha olyan formában lesznek, mint a FaZe ellen, akkor akár még meg is lephetik a dánokat, akik bár világelsők és jó formában vannak, nemrég a G2 is megmutatta, hogy koránt sem lehetetlen ellenük pályát nyerni, még óriási fölénnyel sem.

North vs Fnatic

Lekopogjuk, de egyelőre mintha felívelő pályán lenne a Fnatic, persze náluk sose tudni. A csoportkörben kétszer is nyerni tudtak az OG ellen, a Vitality ellen viszont kevesek voltak. A North bár csoportelsőként jutott tovább, azt alá kell írnunk, hogy a D csoport fényéves lemaradásban volt az összes többihez képest. Ennek ellenére izgalmas meccs lesz, ahol könnyen lehet, hogy a North elkapja a Fnaticot.

BIG vs G2

A nap végén pedig a BIG és a G2 csapnak majd össze. Többször is találkozott már a két csapat egymással idén, ám akkor mindig más volt a helyzet. A BIG ereje teljében volt és a G2 is jól játszott, most viszont mind a ketten leeresztettek kicsit. Ember legyen a talpán, aki most megmondja, hogy melyik csapat lesz erősebb. Szerencsére este élőben deríthetjük majd ki.

A DreamHack Open Fall magyar közvetítésének mai menetrendje:

 • 13:00 - Astralis vs GODSENT
 • 16:30 - North vs Fnatic
 • 20:00 - BIG vs G2

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
 • bentseh 1 hónapja
  Ez az utolsó tournament, ahol rmr pontot lehet szerezni?
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  GLHF
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés