Kamu csapat ellen játszott az Endpoint, ma a Virtus.pro-n a sor - Itt valami nem stimmel

Azt hinnéd a pofátlanságnak is van határa, hát a CS:GO-ban nincs!

Emlékeztek még a NOREG csapatára? Nem gond ha nem. A NOREG 2017 és 2018 létezett, akkor is csupán pár hónapot és egy szervezet nélküli norvég mixről beszélünk, ahonnan aztán hamar átigazoltak valahová a játékosok. Legalábbis mindeddig így tudtuk.

A NOREG Gaming él és virul, legalábbis a Twitter oldaluk szerint. A napokban pont egy gigászi küzdelemben verték meg az Endpoint csapatát, ráadásul ők maguk szervezik 2020 első LAN versenyét a februári IEM Katowice óta. A gond az, hogy ebből semmi sem igaz.

Nem tudni, hogy ki vagy kik tehették rá a kezüket a NOREG használaton kívüli Twitter oldalára, de egészen elképesztő hazugságokat látunk ott. Semmilyen meccsük nem volt az Endpoint ellen, nem is létezik a csapat, mégis volt róla élő adás Twitchen. Az Endpoint egyik játékosa, flameZ is megerősítette, hogy ők nem vettek részt ezen a versenyen, sőt, ez a verseny igazából nem is létezik. Egy hatalmas nagy kamu, amit egészen mesterien próbáltak eladni a csalók, hiszen még egy konkrét live stream is volt a NOREG és az Endpoint meccsével.

A NOREG játékosai közül ( GLOWIIBUBZ, UDKME, KKELINE, CHR1SVE, GOTHICLE és M1NFRIKZ) ketten létező személyek csupán, a többi név mögött nincs ember. Nem úgy a csapat mögött! Hát nem tudtátok? A NOREG CEO-ja nem más, mint az Astralis játékosa, Bubkzji, aki annyira hisz a projektben, hogy még a Twitter oldal borítóképére is felkerült. 

És ha már képek és grafikák. Kicsit mintha ismerős lenne az a dizájn, amit a NOREG használ. Vagy egyszerűen csak annyira nagy tisztelői a HAVU csapatának, hogy nemes egyszerűséggel ellopták a képeiket? Elméletileg a norvég csapat ma a Virtus.pro ellen játszik, kérdés, hogy erről tud-e a VP?

valahonnan ismerős lehet a NOREG által használt dizájn...

Viccet félretéve, egészen elképesztő, hogy egy ekkora hazugságot meg mert valaki csinálni. Kamu csapat, kamu játékosokkal, kamu versennyel két lehetséges forgatókönyvvel. Vagy csak poénnak szánták az egészet a csalók és trollkodni akartak a közösséggel (ehhez kicsit túl sok munkát fektettek az egészbe) vagy szándékosan, pénzszerzés céljából próbálnak egy kamu versenyt felhúzni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!