Átugorhatatlan reklámokra panaszkodnak az NBA 2K21 játékosok

Amikor 20 000 forintot kifizetsz egy játékért, amiben folyamatosan bombáznak téged reklámokkal. 

Elárasztották a közösségi oldalakat a felháborodott posztok, amelyeknek címzettje a 2K Games, akik egyeduralkodóvá léptek elő az NBA játékok területén. Mivel nincsen valódi kihívójuk a kosarasjátékok mezején, ezért gyakorlatilag bármit lenyomhatnak a vásárlók torkán, mivel azok minden évben kifizetik a súlyos tízezreket a legújabb felvonásért. Az átugorhatatlan reklámok közé már politikai tartalommal megtöltött videók is bekerültek, ami semmiképp sem tolerálható.

Az NBA 2K21 komolyabb változásokat hozott a játékmenetbe, a kosárlabda alapjának számító dobásmozdulatok irányítása sokkal bonyolultabbá vált, de csak emiatt azért nem húznák le a rajongók értékeléseikben a programot. Nem úgy a reklámok miatt, amelyek a 2K TV-ben, valamint a meccsek előtti töltőképernyőn buzdítják a játékosokat arra, hogy minél hamarabb csapjanak rá a "refund" gombra.

Nem ez az első eset, hogy egy teljes áron megvásárolt sportjáték az átugorhatatlan reklámspotoktól hangos. Az UFC 4 hasonló cipőben járt, végül az EA beadta a derekát és ezt a funkciót kiszedte a verekedős játékból. Nem tudni, hogy a 2K Games készül-e hasonló frissítéssel, de egyre mélyebbre ássák magukat a rajongók szemében, akik legnagyobb problémája, hogy nincs másik NBA-s játék a piacon, amely labdába rúghatna a 2K sorozat mellett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!