Végre szóló játékosként is van értelme klánhoz csatlakozni!

Végre szóló játékosként is van értelme klánhoz csatlakozni!

Játssz klánban, teljesíts küldetéseket és szerezz értekes jutalmakat mind a saját, mind a klánod számára!

A szóló játékosok számára mindig is komoly nehézséget okozott, hogy olyan klánhoz tartozhassanak, akik igényt tartanak a szolgálataikra, hiszen egy klánhoz való csatlakozással eleget kell tenni bizonyos kötelességeknek, így meghatározott időben kellett online lenni, hogy a játékos becsatlakozhasson a kláncsatákba. 

Október 26-ától elstartol egy új küldetéssorozat, amit bármikor teljesíthettek, és ezzel nemcsak a magatok, hanem a klán számára is értékes nyereményeket szerezhettek. Ezzel a lépésével a Wargaming azt szeretné elérni, hogy ne csak azok számára legyen kecsegtető klánhoz csatlakozni, akik az esti órákban érnek rá játszani, hanem azok számára is, akik napközben tudnak csak játszani.

A személyes haladás feliratokat, emblémákat és álcafestést ad, míg a klán erőforrásokat, személyes tartalékokat, direktívákat, tervrajzokat és legénységi kézikönyveket is adnak.

Annyi biztos, hogy sokat kell majd játszani, és a jutalmak nincsenek egy szinten egy CW szezon vagy épp egy CW kampány jutalmaival, tehát aranyat vagy épp egyedi jutalom harckocsit így nem lehet szerezni, de mégis egy kiváló lehetőség azok számára, akik az esti órákban nem tudnak hasznosak lenni klánjuk számára.

Összes szerezhető jutalom

Feliratok

Emblémák

Álcastílusok

Ti ennek hatására megfontoljátok, hogy csatlakozzatok egy klánhoz, ha eddig inkább szólóban játszottatok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te ennek hatására fontolóra veszed, hogy csatlakozz egy klánhoz, ha eddig inkább szólóban toltad?

  • 31 %
  • 28 %
  • 41 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.