A fnatic állíthatja majd meg az Astralist?

Egy dán csapattól ma már biztosan búcsúzunk.

Hasítanak az európai csapatok a végső cél, a DreamHack Open Fall döntője felé, pár nap van már csak hátra a két legjobb csapat meccséig. A rájátszást az Astralis és a fnatic kezdte a legjobban, ez a két alakulat pedig a jövőben is érdekes lehet.

Bár kétségtelenül nem egy súlycsoportban mozogtak az elmúlt hónapokban, ha valamikor, akkor most benne van egy meglepetés eredmény. De mielőtt rátérnénk a következő meccsükre, nézzük, hogy mi volt eddig. A dánok a B csoportot megnyerve jutottak a rájátszásba, míg a svédek "csak" a második helyen zártak az A csoportban. Az OG-t kétszer is elverték, de a Vitality-től kikaptak. Mindez azért érdekes, mert tegnap az Astralis 2-0-ra nyert a GODSENT ellen, a fnatic pedig 2-0-ra a North ellen, legközelebb pedig egymással találják majd szemben magukat.
A fnatic mondhatni jó formában van, legalábbis jobban, mint a nyáron, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a Vitality-től többször is kikaptak mostanában. Az Astralis ezzel szemben most világelső, de közel sincsenek abban a formájukban, amiben 2018-ban vagy 2019-ben voltak. Nem rég a G2 is megmutatta, hogy megszorongatható ellenfelek és a Heroic csapatának is kevésen múlt, hogy nyerjenek ellenük. Verhető az Astralis, csak ehhez jelenleg nem csak a játéktudás, de a szerencse is kell.
Parázs lesz a két csapat összecsapása, de egyelőre még nem tartunk ott. Izgalmakból viszont ma sem lesz hiány! Folytatódik a rájátszás, ismét három Bo3-as meccs van a menün, amik természetesen végig követhetünk majd az Esport1 TV-n. A DreamHack Open Fall magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik dán csapat fog ma kiesni?

  • 6 %
  • 94 %