Ajándék jutalmakkal és egy Shotgun vaulttal veszi kezdetét a 2020-as Fortnitemares

Ajándék jutalmakkal és egy Shotgun vaulttal veszi kezdetét a 2020-as Fortnitemares

A főszerepben Midas és az ő megújult hadserege!

Befutott a Fortnite v14.40-es frissítése, mely ezúttal maximálisan a halloweenre lett kihegyezve, a leakerek egy rakás skint túrtak elő a fájlok közül.

Persze nemcsak fizetős tartalmakkal jön az esemény, ingyenesen megszerezhető jutalmak is lesznek, valamint módosult a játék weapon poolja is. Nézzük is szépen sorjában! Íme az esemény hivatalos trailere:

Újfent felbolydul a játék térképe, de ezúttal nem gépi ellenfelek által. Az elhalálozó játékosok csatlakoznak Midas hadseregéhez és kísértetként folytatják tovább a meccsüket, céljuk pedig nem más, minthogy kiiktatássák a többi életben lévő játékost is. Különleges képességekkel ruházta fel a szellemeket az Epic, például megszállhatnak autókat.

Változott az elérhető fegyverek listája is, az előzetes információk szerint a Charge Shotgunt vaultolták. Az esemény idejére visszakerült a Pumpkin Rocket Launcher, a Fiend Hunter Crossbow, és egy új jármű is debütált, a Witch Broom.

Emellett pedig tematikus consumable tárgyakat is találhatunk.

Ami az ajándék cuccokat illeti, a már jól megszokott módon, küldetések teljesítésével oldhatják fel a játékosok. Egy wrap, egy pickaxe és egy táska is becsúszott a kínálatba.

Végül pedig az Epic tart egy Party Royale koncertet is, melynek fellépője J Balvin, az időpont pedig magyar idő szerint november 1. 03:00. Ezen az eseményen lehet megszerezni a Party Trooper skin extra style-ját.

A Fortnitemares esemény október 21-től november 3-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!