Közel áll a 30-hoz, szörnyű szezonja volt, mégis csapatot keres; ki ő?

Az EU LCS érában még brillírozott a görög játékos, most már viszont csak árnyéka egykori önmagának, mégis erőlteti az e-sportolói karriert.

FORG1VEN neve valószínűleg mindenkinek ismerős, aki néhány évvel ezelőtt is követte a profi LoL e-sport történéseit. A görög játékos az LCS legjobbjai között szerepelt, aztán a karrierjét meg kellett szakítania a sorkatonaság miatt, végül idén januárban újfent pályára léphetett a LEC színpadján a Schalke színeiben.

Noha a lelkesedése nagy volt, az eredmények elmaradtak, a Schalke 0-6-tal kezdte meg a 2020-as szezont. FORG1VEN végül önként kispadra vonult, de persze sajátos stílusban, voltaképp többet nem is láthatták a nézők. A helyét Innaxe vette át, akivel már elkezdett győzelmeket hozni a Schalke, 6 győzelemmel és 12 vereséggel zárták az alapszakaszt, a rájátszásba nem jutottak be.

A rövid, és lényegében tragikusnak nevezhető visszatérése ellenére FORG1VEN ismét csapatot keres, nemrég tette közzé Twitter oldalán, hogy a szerződése novemberben lejár. Az odatévedők figyelmét még a negatív hozzászólásokkal teli kommentszekcióra is felhívta, hogy jobb, ha elkerülik.

Ha FORG1VEN továbbra is a LoL e-sport élvonalában, vagy legalábbis akörül szeretne tevékenykedni, akkor alaposan fel kell kötnie a nadrágját, ugyanis életkorát tekintve már a 30-hoz közelít (28 éves), ami ebben a sportágban kifejezetten idősnek számít, rengeteg fiatal tehetséggel kell megküzdenie a lehetőségekért. További kérdéseket vet fel, hogy vajon melyik csapat vállalná be őt egy ilyen gyenge szezon után, tudva azt is, hogy egy meglehetősen maximalista, de toxic emberről van szó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!