DreamHack Open Fall - Elbukott az IEM New York bajnoka

DreamHack Open Fall - Elbukott az IEM New York bajnoka

Nem tartott sokáig a FaZe csodája.

Nagy reményekkel vágtak neki a FaZe szurkolók a DH Open Fall versenyének, hiszen az IEM New York alatt rég nem látott jó formában volt a csapatuk és meg is nyerték az EU divíziót. Az év utolsó RMR versenyén viszont már gyülekezni kezdtek a viharfelhők, tegnap pedig le is szakadt az ég.

A NiP ellen játszott a FaZe, az ellen a NiP ellen, akik mostanában nem csak játékost, de szerepeket is cseréltek. REZ nyilatkozta azt nemrég, hogy annyira változtatni akartak a szerepeken és az egyes játékosok pozícióin, hogy ez meg is látszódott a játékukon, de már most érzik magukon a fejlődést. Ez meglátszódott tegnap is. Bár nem volt könnyű a győzelem, tekintve, hogy a papírforma szerint mennyire a FaZe felé billent a mérleg, ez nem is volt elvárható. Infernon nagyon szépen kezdtek a svédek, de aztán engedték felzárkózni NiKoékat és végül "csak" 16-13-ra tudtak nyerni. Overpasson ennek a tökéletes ellentéte történt. A FaZe épített ki hatalmas előnyt, amit aztán elpocsékoltak. Méghozzá annyira, hogy a félidőben még 11-4-re vezettek NiKoék, a pálya viszont csak a harmadik hosszabbításban dőlt el végül. 25-22-re nyert a NiP ezzel kiejtve a FaZe csapatát, akik így már csak a 9-12. hely valamelyikéért harcolhatnak.
A tegnapi két másik mérkőzés már sokkal egyoldalúbb volt. Az OG simán nyert a G2 ellen. A franciáknak igazából csak Nuke-on volt beleszólása a játékba. Az Astralis győzelemre is számítani lehetett, 2-1-re verték a fnaticot, akik Dust2 kivételével nem igazán tudtak labdába rúgni. Még a legjobb pályájukon, Infernon sem. Ma délután folytatódik a küzdelem, először a felső ági elődöntőt követjük, majd jön az alsó ág, ahol hibára már nincs lehetőség.

A DreamHack Open Fall közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!