Hol folytathatják karrierjüket a 100 Thieves játékosai?

Hamar lecsaptak a 100 Thieves egyes játékosaira.

Az EPL után az IEM New York döntőjében is kikapott a 100 Thieves, de még ha nyertek is volna, akkor is vége lenne a csapatnak. A 100T kivonul a CS:GO-ból, játékosaik pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy szétszélednek, karrierjüket nem közösen folytatják.

Az ötösből eddig egy ember sorsa biztos csak. A norvég Joakim "jkaem" Myrbostad hazai vizekre evez és már le is igazolta őt az Apeks csapata. A norvég alakulat nincs még azon szinten, mint amin eddig játszott jkaem, így erős visszalépésnek tűnik az átigazolás, de a cél nyilván az, hogy az Apeks a legjobbak közé érjen. Jelenleg a HLTV ranglista 75. helyén áll a csapat.

További két játékosról érkeztek még pletykák. A csapat legjobbja, Justin "jks" Savage feltehetőleg a Complexitybe igazol, aminek örülnek is a Col szurkolók. Hivatalos bejelentés még nem érkezett, de ha minden igaz, akkor legkésőbb a jövőhét végéig aláírják majd a szerződést. Az pedig egészen friss hír, hogy a 100 Thieves volt supportja, Jay "Liazz" Tregillgas a Gen.G-ben folytathatja. Lassan itt a FLASHPOINT második évada, a Gen.G-nek pedig nincs teljes csapata, így mindenképpen valós szivárgásnak tűnik a pletyka. A csapat azonban még így sem lenne kész, Liazz érkezésével is csak négyen lennének.
Akik fölött egy nagy kérdőjel lebeg még, az Sean "Gratisfaction" Kaiwai és Aaron "AZR" Ward. Előbbi játékos körül nagy a csend, nem tudni semmit, AZR viszont elhintett már egy-két dolgot. A napokban azt mondta, hogy készen áll az európai mezőnyhöz is, amire többen fel is kapták a fejüket. AZR remek irányító és fragerős játékos egyben, aki könnyen kihúzhatná akár a FaZe-t is a pácból, feltéve, ha NiKo valóban elhagyja a csapatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!