Döntőnek is beillene a ma esti Astralis vs Vitality meccs

Délután 1 órától ismét DreamHack Open Fall!

Egyre inkább fogyatkoznak a csapatok, a még játékban maradottak pedig egyre inkább közelednek a döntő felé. Afelé a döntő felé, amiről azt is hihetnénk, hogy ma van. Este a torna két legstabilabb csapata, az Astralis és a Vitality játszik majd, de ez még nem a nagy döntő, még "csak" a felső ági döntőről van szó. De előtte még nézzük, hogy milyen eredmények születtek tegnap.

A franciák például játszottak tegnap is, méghozzá a BIG ellen. Nincs már olyan formában a BIG, mint amilyenben a tavasszal és a nyáron volt, de továbbra is komoly ellenfélnek számítanak. Ehhez képest a Vitality valósággal átgázolt rajtuk. Nem igazán adtak esélyt a németeknek, Dust2-n és Infernon is 16-11-re nyertek shoxék. Ha így tudnak ma is játszani, akkor bizony lesz mitől félnie a dánoknak.

A Sprout és a Heroic találkozója már sokkal szorosabb volt. Mind a három pályára szüksége volt a csapatoknak és igazából egyik sem volt teljesen egyoldalú. Nuke volt a decider, aminek 10-5-ös félideje támadó oldalról már alapnak mondható és sokáig úgy tűnt, hogy a Sprout vissza tudja lőni magát a játékba támadóként. Végül nem jött össze nekik, a Heroic 2-1-re nyert, a Sprout pedig a 7. helyért játszhat holnap, méghozzá az OG ellen.
Sokunk meglepetésére az OG simán kikapott tegnap. Nagy pofonba szaladtak bele, akárcsak a FaZe korábban. A NiP mindenkit meglepett, a szerverek és a szerveren kívül is. 2-0-ra nyertek NBK-ék ellen, amivel kivívták maguknak a jogot, hogy ma a fnatic ellen játszhassanak. Vajon meglesz nekik a harmadik skalp is és a fnaticot is pakolni küldik? Vagy a svéd rangadón már JW-ék lesznek erősebbek?

A DreamHack Open Fall magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!