Na'Vi, Spirit, forZe esetleg Virtus.pro szurkoló vagy? - Akkor van egy jó hírünk!

Na'Vi, Spirit, forZe esetleg Virtus.pro szurkoló vagy? - Akkor van egy jó hírünk!

Jön az IEM New York CIS rájátszása!

Hosszú ideje tart már az online éra, ami alatt sajnos minden versenyt régiókra bontottak. Rég láttunk már egy jó EU vs NA vagy EU vagy CIS meccset és egy darabig még nem is lesz sok ilyen. Kénytelelen leszünk beérni a régiókra bontott versenyekkel, mint amilyen az IEM New York is. 

Az EU és NA divíziókat már végig követtük, előbbit a FaZe, utóbbit a Furia nyerte. A CIS csapatok hajrá viszont még hátravan és szerencsére erről sem maradunk le. Ma kezdődik a CIS rájátszás, amit élőben közvetít majd az Esport1 TV.

A csoportköröknek már vége, volt néhány meglepetés most pedig a hat legjobb CIS csapat küzd a döntőért és persze az RMR pontokért. Lgginkább azon csodálkozhattunk eddig, hogy a HellRaisers labdába sem tudott rúgni, illetve azon, hogy a Na'Vi majdnem kiesett a csoportkörben.
Öt meccsből csupán hármat nyertek és az A csoport utolsó továbbjutó helyét sikerült csak megcsípniük. Lényeg az meglett, most javíthatnak a rájátszásban. Nem lesz azonban könnyű dolgok, erős a mezőny, a Na'Vi pedig idén nagyon szenved a CIS csapatok ellen.

Mivel az Esport1 TV-n a DreamHack Open Fall meccseit követjük, az IEM New York CIS meccseit az Esport2 TV-n láthatjátok majd. A holnapi menetrend:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!