Komoly buffal térhet vissza a Fortnite-ba a Flare Gun

Komoly buffal térhet vissza a Fortnite-ba a Flare Gun

Az amúgy egész kreatív funkcióval ellátott eszköz nem lett a legnépszerűbb fegyver, az Epic Games most változtathat ezen.

A Chapter 2 - Season 4 kezdetével az Epic Games alaposan átszabta a játékban lévő fegyverek, tárgyak listáját, elvégre a Marvelnek dedikált szezonhoz nem minden kiegészítő illik. A vaultban végezte a Flare Gun is, ami egyébként egy elég sokoldalú eszköz volt; sebzést is lehetett vele osztani ellenfelekre, a levegőbe lőve pedig átvizsgálta a környéket és kijelölte a zónában tartózkodó ellenfeleket.

Most egy leak szerint a Flare Gun újult erővel térhet majd vissza, akár 15 másodpercig is tarthat majd az ellenfelek kijelölése.

Ez bizony egy olyan időintervallum, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, kifejezetten erőssé teheti a stukkert. Szerdán érkezett meg a v14.40-es frissítés, az nem tartalmazta a buffot, a leakerek információi szerint viszont még megérkezhet a v14.50-es patch a szezon vége előtt, de azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy csak az új felvonásban kerül vissza a Flare Gun.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!