Hirdetés

Komoly buffal térhet vissza a Fortnite-ba a Flare Gun

Az amúgy egész kreatív funkcióval ellátott eszköz nem lett a legnépszerűbb fegyver, az Epic Games most változtathat ezen.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Dreamhack Open RMR Fall

Astralis vs. Vitality

Hirdetés

A Chapter 2 - Season 4 kezdetével az Epic Games alaposan átszabta a játékban lévő fegyverek, tárgyak listáját, elvégre a Marvelnek dedikált szezonhoz nem minden kiegészítő illik. A vaultban végezte a Flare Gun is, ami egyébként egy elég sokoldalú eszköz volt; sebzést is lehetett vele osztani ellenfelekre, a levegőbe lőve pedig átvizsgálta a környéket és kijelölte a zónában tartózkodó ellenfeleket.

Most egy leak szerint a Flare Gun újult erővel térhet majd vissza, akár 15 másodpercig is tarthat majd az ellenfelek kijelölése.

Ez bizony egy olyan időintervallum, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, kifejezetten erőssé teheti a stukkert. Szerdán érkezett meg a v14.40-es frissítés, az nem tartalmazta a buffot, a leakerek információi szerint viszont még megérkezhet a v14.50-es patch a szezon vége előtt, de azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy csak az új felvonásban kerül vissza a Flare Gun.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • hun_hetek 1 hónapja
  wow
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Vagottszemu 1 hónapja
  Csak azt nem értem, hogy ez miért van ott a Valorant cikkeknél.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés