Hirdetés

Háromból kétszer kikapott a Na'Vi a VP-től a közelmúltban és ma újra ellenük játszanak

Ne feledjük, hogy a CIS régió csapatai továbbra is RMR pontokért, kvázi a Majorért játszanak.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere x Teamfight Tactics

Kicsi Legendák világában #10

Hirdetés

Igazi CS:GO dömping van már hónapok óta. Gyakorlatilag a nyári szezon kezdete óta egymást érik a versenyek, most pedig kettő is megy egymással párhuzamosan. Az Esport1 stábja pedig mindkettőt magyarul közvetíti, az Esport1 TV-n a DreamHack Open Fall meccseit, míg az Esport2 TV-n az IEM New York CIS rájátszását követhetitek.

Utóbbin bár ottvan a Na'Vi is, a szurkolók megint nem lehetnek elégedettek. Azok után, hogy az ESL Pro League döntőjébe jutottak, az IEM New York CIS csapatai ellen mintha megtorpantak volna. Tegnap ugyan 2-0-ra nyertek a Gambit ellen, aligha tekinthető mérvadónak az a meccs. Ami már sokkal jobban számít az a mai mérkőzésük a Virtus.pro ellen. Az utóbbi hónapokban három meccset játszottak egymás ellen, ebből csak egyet nyert meg a Na'Vi. Meglátjuk ma mire mennek egymás ellen a csapatok, az biztos, hogy a győztes már a döntőbe jut.

a CIS csapatok RMR tabellája

Persze nem egy meccs lesz ma. A másik elődöntőt is közvetítjük, méghozzá a Spirit és a Nemiga csapataival. Papíron a Spirit felé billen a mérleg, ráadásul ők már a csoportkörökben is játszottak egymás ellen. Akkor a Spirit nyert 2-1-re. Infernot ugyan behúzta a Nemiga, de a többi pályán nagy volt a Spirit fölénye. Hasonlóra számíthatunk most is, hacsak a Nemiga elő nem húzza a nyulat a kalapból.

Az IEM New York CIS mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Heavy 1 hónapja
  wow
  0 0 Válasz
 • Spitfire 1 hónapja
  Noice
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  Perfecto gyenge a Navi-van le kéne cserélni.
  0 0 Válasz
  • hun_hetek 1 hónapja hun_hetek
   Navi-ban
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés