Hirdetés

Még meg sem jelent, de már rekordokat dönt az új Call of Duty

Ti kipróbáltátok már az új CoD bétáját?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Dreamhack Open RMR Fall

Sprout vs. Heroic

Hirdetés

Lassan már nehéz fejben tartani, hogy hány CoD is volt az évek alatt, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy az Activision a jövőben sem akar lassítani. A Modern Warfare Remastered és az ahhoz kapcsolódó Warzone óriási siker volt és még az a mai napig is. De most itt a házon belüli trónkövetelő, a Black Ops Cold War.

Nincs már messze a megjelenés, a bétában pedig már belekóstolhattunk, hogy milyen is lesz az új Black Ops. Röviden és tömören, nagyon más, mint az MW Remastered, de ez nem feltétlen rossz. Arról, hogy miként élte meg az Esport1 és a PC Guru a bétát, a lenti cikkben olvashattok bővbben.

Sok a károgó, de még többen vannak azok, akiket lenyűgözött a Black Ops Cold War. Részletes statisztikákat még nem közöltek a fejlesztők, de azt már elárulták, hogy a Cold War bétája rekordot döntött. Soha, egyik CoD bétáját sem töltötték le és próbálták ki annyian, mint az új epizódét, vagyis a játékosok még ennyi év és ennyi CoD után sem unták meg a szériát. Nagy várakozások előzik meg a Black Ops Cold War megjelenését, reméljük, hogy nem okoz majd csalódást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • hun_hetek 1 hónapja
    nekem tetszik
    0 0 Válasz
  • SENTEXZ 1 hónapja
    ***a, ha nem fagyna ki folyton
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés