Örülhetnek a dán szurkolók, de csak ha nem az Astralis felé húz a szívük

Örülhetnek a dán szurkolók, de csak ha nem az Astralis felé húz a szívük

Jön a DreamHack Open Fall döntője!

Idén már a negyedik alkalom, hogy a Vitality döntőben van, de eddig egyetlen egyszersem tudtak nyerni. Ma sem lesz könnyű dolguk, ellenfelük az egyik, ha nem a legjobb dán csapat, ami most úgy néz ki, hogy nem az Astralis.

Hatalmas dán rangadó volt tegnap, az Astralis és a Heroic játszott a döntőbejutásért. Többször láttuk már ezt a meccset, legutóbb is Astralis győzelemmel ért véget. Most fordult a kocka és erősebb volt a Heroic. Ráadásul külön elismerés illeti őket, amiért az Astralis legendás pályáján, Nuke-on is nyerni tudtak. Kellett hozzá a hosszabbítás, de végül 22-20-ra a Heroic nyert. Inferno egyértelműen az Astralisé volt, a decider Vertigo viszont ismét Heroic győzelmet hozott.
A B csoportból csak harmadikként jutottak tovább, így a rájátszást alapból az alsóágon kezdték, de még így is sikerült visszajönniük. Több szoros meccs áll mögöttük, 2-1-re nyerte a Sprout, a BIG, a NiP, majd az Astralis ellen is. Ma viszont már a Vitality lesz az ellenfelük, ráadásul a döntő Bo5-ös lesz!

Este 6 órától jön a DreamHack Open Fall döntője, a Vitality vs Heroic mérkőzés, amit persze élőben követhettek majd az Esport1 TV-n! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri a DreamHack Open Fall döntőjét?

  • 8 %
  • 92 %