Hirdetés

Óriási meglepetés győzelem után jön az IEM New York CIS döntője!

Mindenkit meglepett a Nemiga, és belőtték magukat a döntőbe!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Dreamhack Open RMR Fall

Sprout vs. Heroic

Hirdetés

Idén az IEM New York sem olyan volt, mint amilyennek megszoktuk az évek alatt. Régiókra bontva, online játszottak a csapatok, kvázi három különböző versenyen szurkolhattunk, három különböző nyertesnek örülhettünk. Pontosabban még csak kettőnek, hiszen az, hogy ki a CIS régió legjobbja, csak ma derül ki. 

Az EU divíziót a FaZe, az amerikait a Furia nyerte. Az ő nyomukban lohol most a Virtus.pro és mindannyiunk meglepetésére nem a Na'Vi, nem a Spirit és nem is a forZe, hanem a Nemiga. A csoportkört veretlenül zárta a Spirit, akik egyébként is hónapok óta az egyik legjobb CIS csapatként vannak számon tartva. Tegnap a Nemiga mégis meglepte és kiejtette őket az elődöntőkben. 

Virtus.pro vs Nemiga döntőt tartanak ma az IM New York szerverein, ami papíron sima VP győzelemmel várja a szurkolókat, de ha úgy fog játszani a Nemiga mint tegnap, akkor van mitől félnie a VP-nek. 20 ezer dollár és 2500 RMR pont a tét, de nyugodtan ideszámolhatjuk a HLTV top30-as listát is, csak, hogy még izgalmasabb legyen. A VP jelenleg a 28., a Nemiga a 33. helyet foglalja el, vagyis a győztes vagy megszilárdítja a pozícióját vagy kilöki a másikat.

A vasárnapi ebéd után ne menjetek sehová, 13 órától jön a Virtus.pro és a Nemiga Bo5-ös döntője, amit az Esport2 TV-n követhettek majd élőben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted ki lesz a 2020-as IEM New York CIS bajnoka?

  • 88 %
  • 13 %
Hirdetés
4 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés