Részletes paraméterek és játékbeli képek a Progetto CC55 mod. 54-ről

Részletes paraméterek és játékbeli képek a Progetto CC55 mod. 54-ről

Mutatjuk, hogy milyen lesz az előzetes tesztelési adatok alapján a tier VIII-as olasz nehéz harckocsi.

A szuperteszten jelenleg is folyik az olasz nehéz harckocsik tesztelése, amik közül ebben a cikkben a tier VIII-as normál tankot mutatjuk be. Ez a tank már rendelkezik az új olasz töltési mechanikával, ami szekvenciális -akárcsak a közepes tankoknál-, de egy kis csavarral. Amennyiben jól időzítünk, a következő leadott lövésünk újratöltési ideje feleződik.

A Progetto CC55 mod. 54 az első olyan kifejleszthető olasz nehéz tank, ami rendelkezik ezzel az új töltési mechanikával. A harckocsi átlagos paraméterekkel rendelkezik, és inkább kelti egy közepes tank benyomását, mintsem egy nehéz tankét.

A lenti képre kattintva kicsivel több, mint egy fél tucat játékon belüli képet tekinthettek meg a tankról galériánkban, és bár szinte biztos, hogy nem ez a tank lesz a játékosok kedvence, mindazonáltal nem árt tisztában lenni az általános paramétereivel, ha egyszer eljutottok idáig vagy esetleg szembetalálkoztok vele a harcmezőkön.

Várjátok már az olasz nehéz tank ágat?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.