Hirdetés

Részletes paraméterek és játékbeli képek a Progetto CC55 mod. 54-ről

Mutatjuk, hogy milyen lesz az előzetes tesztelési adatok alapján a tier VIII-as olasz nehéz harckocsi.

Hirdetés

A szuperteszten jelenleg is folyik az olasz nehéz harckocsik tesztelése, amik közül ebben a cikkben a tier VIII-as normál tankot mutatjuk be. Ez a tank már rendelkezik az új olasz töltési mechanikával, ami szekvenciális -akárcsak a közepes tankoknál-, de egy kis csavarral. Amennyiben jól időzítünk, a következő leadott lövésünk újratöltési ideje feleződik.

A Progetto CC55 mod. 54 az első olyan kifejleszthető olasz nehéz tank, ami rendelkezik ezzel az új töltési mechanikával. A harckocsi átlagos paraméterekkel rendelkezik, és inkább kelti egy közepes tank benyomását, mintsem egy nehéz tankét.

A lenti képre kattintva kicsivel több, mint egy fél tucat játékon belüli képet tekinthettek meg a tankról galériánkban, és bár szinte biztos, hogy nem ez a tank lesz a játékosok kedvence, mindazonáltal nem árt tisztában lenni az általános paramétereivel, ha egyszer eljutottok idáig vagy esetleg szembetalálkoztok vele a harcmezőkön.

Várjátok már az olasz nehéz tank ágat?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • hun_hetek 1 hónapja
  Erősnek tűnik.
  0 1 Válasz
 • Veszett 1 hónapja
  Mint az öreg kisüstije.. ????
  1 0 Válasz
 • nyakonybaszlak5 1 hónapja
  Hát ezaz
  0 0 Válasz
 • nyisa70 1 hónapja
  Pénz függvényes hogy melyik tank milyen erős, az más kérdés ki milyen tankkal szeret játszani. Amikor bukó napot fogsz ki akkor mindegy hogy ki ül a gép előtt. Ez nagyoknál is előfordul csak az nem mindegy hogy milyen % ba.
  0 1 Válasz
 • SzeretaCapa 1 hónapja
  Pog
  0 0 Válasz
 • ivan2005berki 1 hónapja
  Valami semmi
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés