LoL Worlds: Óriási meglepetés született a Suning vs. TES elődöntőben

A két kínai óriás csatájából az esélytelenebbnek tartott jött ki győztesként.

Az európai LoL-osok legnagyobb bánatára 2018 és 2019 után ezúttal nem lesz ott a világbajnokság döntőjében az LEC képviselője, ugyanis a DAMWON Gaming sima 3-1-gyel hazaküldte a G2 Esports ötösét. A másik ágon kínai minidöntőt rendeztek, ugyanis az LPL nyári bajnoka, a Top Esports, valamint a bronzérmes Suning csapott össze egy három győzelemig tartó szériában. 

Top Esports vs. Suning (1-3)

Hiába hozott el három sárkányt és két Rift Heraldot az első felvonásban a Worlds egyik legnagyobb esélyese, Binék nem hagyták magukat. Wukong vezetésével sikerült megfordítaniuk a meccset, ezzel rögtön lépéselőnybe kerültek. A folytatásban megrázta magát a TES, Knight ellenállhatatlan Oriannája nem hibázott, 369 kiosztotta a sebzést Gangplankkel, ennél többre nem is volt szükség ezen a mérkőzésen. A harmadik és negyedik összecsapáson óriási fókuszt helyeztek Karsáék a sárkányokra, de ez nem bizonyult nyerő taktikának. A Suning az utolsó két meccsen odaadta Huanfengnek Ezrealt, Binnen Jaxet, ami a két legfontosabb kulcsa volt a sikernek. Megérdemelten döngölte földbe a kínai gigászt a Suning, ezzel ők küzdhetnek meg a 2020-as Worlds döntőjében a DWG-vel. 

A finálét október 31-én rendezik, szombaton 11:00-tól üljetek a képernyők elé és nézzétek meg a világ két legjobb LoL csapatának ütközetét.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te erre az eredményre számítottál?