CS:GO helyett CoD? - Bevásárolhatja magát a Call of Duty League-be a 100 Thieves

CS:GO helyett CoD? - Bevásárolhatja magát a Call of Duty League-be a 100 Thieves

Gyakorlatilag azt mondták a 100 Thieves-nél, hogy "-CS:GO, +CoD".

Mindenkit váratlanul ért a 100 Thieves bejelentése, miszerint teljesen kivonulnak a CS:GO-ból. A csapatnak nem ment úgy, mint ahogy azt sokan várták, de így is az NA egyik legjobb alakulata voltak. Mára viszont megszűnt a csapat.

Azóta a helyüket keresik a volt játékosaik, sőt, vannak akik már meg is találták. Jks és jkaem már elkeltek és a többiekről is hallani már pletykákat. De mi a helyzet megával a 100 Thieves névvel? Természetesen a szervezet nem szűnt meg, több játékban is vannak csapataik. Sokak szerint a CS:GO-t azért hagyták magára mert pénzszűkében vannak, de ez az elmélet most megdőlni látszik.

Úgy tűnik, hogy a 100T visszatér a gyökereihez és újra a CoD-ra fognak fókuszálni. Utolsó CoD meccsüket a tavalyi World League Championship alatt játszották. Akkor a döntőig jutottak, ott viszont kikaptak az eUnited játékosaitól. Azóta nem is képviselte magát a 100T a CoD e-sport világában, de most úgy tűnik, hogy újra a League-ben szurkolhatunk majd nekik.

Ha igazak a források, akkor a 100 Thieves az Optic Gaming Los Angeles spotját vásárolhatja meg, ami minden lesz csak olcsó nem, vagyis az anyagi gondok teóriája kilőve. Úgy tűnik, hogy egyszerűen a CoD-ban lát több lehetőséget és több pénzt a 100 Thieves, ami talán nem is csoda, hiszen már az idei Call of Duty League költségvetése is díjazása is jócskán megugrott az előző évihez képet. 2019-ben 2 millió dollárt osztottak szét a csapatok között, ugyanez a szám idén már 6 millió volt.
Arról egyelőre nem érkeztek hírek, hogy mi lehet a csapat felállása. Vajon SlasheR újra 100 Thieves mezt ölt majd vagy teljesen más játékosokkal számol a 100T?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!