Hat emberes mostantól a Vitality vagy Nivera lecserélhet majd valakit?

Hat emberes mostantól a Vitality vagy Nivera lecserélhet majd valakit?

Gyakorlatilag tesztelésre használja majd a Vitality a BLAST versenyét.

Idén már negyedik alkalommal mondhatjuk el, hogy a Vitality kikapott a döntőben. A DreamHack Open Fall végső mérkőzésén a Heroic volt erősebb tőlük, ami miatt egyre többen várnak most cserét a csapatnál. De tényleg jönni fog a csere?

Lassan két hete igazolták le ScreaM testvérét,  Nabil "Nivera" Benrlitomt a DreamHack meccsein pedig már láttuk is, hogy ott ült a csapat mögött és figyelt, ennyivel is próbált tanulni. De pontosan kinek a helyére jött ő? A válasz nem egyszerű, kicsit úgy tűnik, hogy még maga a Vitality sem tudja.

Rémy "XTQZZZ" Quoniam, a csapat edzője tegnap adott jelentést a csapat terveiről, de még így sem teljesen tiszta a kép. Elmondása szerint egyelőre nem terveznek elküldeni senkit, inkább a hat emberes felállást szeretnénk megtartani. Erre már rögtön felkapták a fejüket a kétkedők, hiszen a legnagyobbak közül az Astralis és az ENCE sem használja rendesen mind a hat játékost.
XTQZZZ viszont azzal indokolta döntésüket, hogy rengeteg a verseny, nagyon tömött a versenynaptár, meg kell óvniuk a játékosok mentális egészségét, ráadásul a hat játékos miatt sikeresebben készülhetnek majd fel egy-egy meccsre. Ezt már ki is próbálják majd élésben, hiszen a BLAST Premier szabályzata lehetővé teszi, hogy két meccs között játékost cseréljen egy csapat.

Vagyis könnyen lehet, hogy a Complexity ellen az eddig is ismert csapat áll majd ki, de a következő meccsre már esélyt kap Nivera is. Hogy pontosan kinek a helyén, azt egyelőre nem tudni. Az elmúlt hónapok teljesítménye alapján misutaaa vagy RpK helyén próbálhatják majd ki a fiatal belgát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Nivera kiüthet valakit a Vitality kezdőjéből?

  • 22 %
  • 22 %
  • 56 %