Akciófigyelő: Ezt a két játékot adja hamarosan ingyen az Epic Games

Akciófigyelő: Ezt a két játékot adja hamarosan ingyen az Epic Games

Garantálja a halloweeni hangulatot az Epic Games a legújabb ingyenes játékaival.

Már csak néhány órát kell kibírni, hogy rátegyétek kezeteket az Epic Games Store legfrissebb ingyenes játékaira. A Costume Quest 2 és a Layeros of Fear 2 egészen október 29-én 16:00-ig (!) érhető el a boltban, ennek oka, hogy az óraátállítás nem mindenhol zajlik azonos vasárnap. A tengerentúlon egy hét csúszásban vannak Európához képest, ezért egy órával kevesebb ideig tart a limitált ajánlat. A leköszönő címek helyét átveszi a Blair Witch és a Ghostbusters: The Video Game Remastered, amelyekért ismét erőteljesen ajánlott felkeresni az EGS oldalát.

Ghostbusters: The Video Game Remastered

A Szellemirtók 1984-ban hódította meg a mozikat, hogy utána rengeteg feldolgozást érjen meg, többek között a 2019-es remastered kiadást. A 2009-es eredetivel nagyszerűen szórakozott az akkori generáció konzoljain a gamer közönség, a grafikailag felújított verzió azonban már nem szólt akkorát. Nem rossz játékról van szó, csak semmivel sem nyújt többet, mint az eredeti. Ha azzal játszottál, akkor nyugodtan hagyd ki, ha lemaradtál róla, akkor bátran tegyél egy próbát az eredeti film szereplőinek társaságában.

Blair Witch

A világ egyik leghíresebb horrorfilmje a found footage műfaj megteremtője, nem véletlen zengenek róla azóta is legendák. A 2019-es videójáték a filmszéria adaptációjának tekinthető, de vannak hiányosságai. A vegyes fogadtatás érthető, hiába a jó hangulat, ha nem akar összeállni a játékmenet és játékmechanika.

Mindkét programot október 29-én 16:00-tól adhatjátok hozzá teljesen ingyen a könyvtáratokhoz, az akció egészen november 5-én 17:00-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad már valamelyik Blair Witch filmet?