Íme a DreamHack Open Fall álomcsapata

Íme a DreamHack Open Fall álomcsapata

Te kikből állítanád össze az álomcsapatod?

Maratoni és minőségi meccs volt a DreamHack Open Fall döntője, amit végül a Heroic tudott megnyerni. A Vitality ismét kikapott, pedig mindent megtettek és az egész verseny alatt remek formában voltak.

A dánok közül cadiaNt dicsérte mindenki internet-szerte. Valóban páratlan teljesítményt nyújtott a dán AWP-s, de mi a helyzet a többiekkel? Kik voltak a torna legjobbjai? Szerencsére végtelen statisztika áll a rendelkezésünkre, amik alapján ki is alakult a kvázi álomcsapat.

Nem nagy meglepetésre, az ötből három pozíciót is a Heroic játékosai foglaltak el. Casper "cadiaN" Møller lett az álomcsapat mesterlövésze, amit jócskán kiérdemelt a maga 345 AWP killjével, amit 9 meccs alatt gyűjtött. Supportként a Johannes "b0RUP" Borupot lenne érdemes leigazolnunk és ha tökéletes entry fraggert keresünk, akkor is a Heroic játékosai között kell kutakodnunk.

A még csak 18 éves Martin "stavn" Lund volt az a játékos, aki az egész torna alatt a legtöbb nyitót lőtte, ha rá tesszük a voksunkat jó eséllyel 5v4-ben kezdjük a köröket. Persze nem csak a Heroic játékosai közül válogathatunk. Az abszolút sztárjátékos, aki minden szempontból kiemelkedőt alkotott, nem más volt, mint Mathieu "ZywOo" Herbaut.
Bár csapata kikapott a döntőben, az egész verseny alatt remekül játszottak. Az öt francia közül mégis ZywOo volt az, aki a legjobb értékeléssel zárta a versenyt. 0,83-as K/R statisztikája szerint pedig 83%-os eséllyel minden körben fragelni tud.

CadiaN, b0RUP, stavn, ZywOo, négy játékosunk már meg van, egyet keresünk még. Azt hinnénk, hogy NiKo, kennyS, Brollan vagy esetleg XANTARES került még be a top 5-be, de ez nem így van. Az álomcsapat utolsó széke a GODSENT csapatát erősítő Asger "farlig" Jensené. A dán játékos az 1vX megoldásaival vívta ki magának a helyet a csapatban.
Hét meccset játszott a csapat, ami alatt farlig 11 clutch helyzetet oldott meg, amiből mindössze csak 3 volt "egyszerűbbnek" mondható 1v2. A végső felállásunk tehát, ZywOo, farlig, stavn, b0RUP és cadiaN, a számok alapján ők öten alkotják a legerősebb csapatot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a felhasznált képek forrása: instagram.com/hltvorg

Kövess Minket!