Remek halloweeni akciók várnak a Humble, a GOG és az Epic boltjában is

Remek halloweeni akciók várnak a Humble, a GOG és az Epic boltjában is

Ti vettetek már valamit a leárazásokon?

A halloweeni Steam Sale még nem indult el, de ami késik nem múlik. Valószínűleg a hétvégén már Steamen is hatalmas költekezésbe vághatjuk magunkat, de előtte mindenképpen érdemes még szétnéznünk a bolt és platform kínálatában is.

GOG

Több száz játék vár minket a GOG-on, köztük rengeteg kivételes darab. A tavalyi év egyik legjobb szerepjátéka, a The Outer Worlds például féláron vihető, míg a Metro Exodus - Gold Edition még ettől is nagyobb kedvezménnyel vihető. Az új címek között persze találunk jó pár klasszikus darabot is, a Baldur's Gate: Enhanced Edition például 10 euró alatt vihető. Ha növelni szeretnétek a GOG-os gyűjteményeteket, akkor ITT érdemes szétnézni.

Humble Store

A Humble csapata ezúttal kifejezetten a horroros, sötét tematikájú játékokra koncentrált. Rengeteg a zombis játék, de ugyan ki ne szeretne zombikat gyilkolászni a játékokban? Resident Evil 3, Dead Rising 4, Metro Exodus, Dying Light, Dead by Daylight, Dead Island, szinte végeláthatatlan a kínálat, amire mindenképpen érdemes  ránéznünk, ha pótolni szeretnénk egy-két hiányzó darabot.

Epic Store

A GOG és a Humble Store után már nehéz újdonságot találni az Epic kínálatában, de azért akad, illetve annak is megérheti végig néznie az Epicen, aki kifejezetten azon a platformon gyűjti a kedvenceit. Remek áron zsákolhatjuk be például a Borderlands harmadik részét, a Red Dead Redemption 2-t, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert vagy akár a Controlt is.

Bár nem szokta előre közölni a Valve, hogy mikor lesz Steam Sale, ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor a halloweeni leárazás holnap már a Steamre is megérkezik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!