LoL: 1,3 milliárd forintos szerződést kínáltak egy profi játékosnak

Ha aláírás kerül a szerződésre, azzal új LCS fizetési rekord dől meg.

Óriási mozgolódások vannak kilátásban a League of Legends profi mezőnyében, bár ezek közül a legtöbb egyelőre még pletyka szinten mozog. Ami biztos, hogy a Team SoloMid és az egész kompetitív LoL legendája, Bjergsen végleg visszavonul a játéktól. Eközben a másik gigász szeretné megtartani a középső ösvényesét, ezért minden követ és dollárt megmozgatnak.

4,2 millió dollár és egy 25 éves dán

November 17-én lejár Nicolaj "Jensen" Jensen szerződése, de a Team Liquid szeretné ezt még időben meghosszabbítani, nehogy mások lecsapjanak az észak-amerikai liga egyik legtehetségesebb játékosára. A középső ösvényes kvalitásait nem lehet vitatni, többször fordult elő, hogy az ő zsenialitása kellett egy-egy fontos győzelem megszerzéséhez. Mivel Bjergsen visszavonult, ezért a midesek felértékelődtek a tengerentúl, nem véletlen pletykálják, hogy 1,3 milliárd forintért akarja a TL megtartani Jensent.

A csoportkörökben nem jött össze a "miracle run" a Liquid számára, de a vezetőség egyelőre az alsó ösvényen és miden nem szeretne változtatni. Impactnek és Broxahnak szintén lejár november 17-én a szerződése, a híresztelések szerint azonban értük nem harcol úgy a csapat, mint Jensenért. A 4,2 millió dollár természetesen abszolút rekord lehet, eddig Bjergsen kapta a legnagyobb fizetést, azaz dán idéző válthatja a dán idézőt ezen a listán.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! Ne feledjétek, hogy folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny LoL megyei döntői. A közvetítéseket a Megyék Csatája Twitch csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt az LCS legjobb midese 2020-ban?