Elveszítette NiKot a Faze, hogyan tovább?

Elveszítette NiKot a Faze, hogyan tovább?

Nincs most könnyű helyzetben a FaZe.

2015-ben, már az iNationnél eltöltött idejekor is mindenki NiKora figyelt. A bosnyák játékos a jövő egyik nagy reménysége volt, végül pedig le is csapott rá a mousesports, ahonnan 2017 februárjában igazolt át a FaZe-hez. A világverő sztárcsapat, amit azonnali sikerre ítélt mindenki, a legnagyobb eredmények mégis elmaradtak.

NiKo eddigi karrierjéről ódákat lehetne zengeni, a mi szempontunkból most csak az érdekes, hogy tegnap óta hivatalosan is a G2 játékosa. Elhagyta a FaZe kötelékét, amivel egy jó nagy űrt hagy maga után, főleg, hogy NiKo után a csapat egy másik oszlopos tagja is lelépett.

Janko "YNk" Paunović tavaly január óta látta el a FaZe edzői teendőit, ennek most viszont vége. Akárcsak NiKo, YNk is külön utakon folytatja, a FaZe pedig kereshet új edzőt. Nem egy könnyű feladat, már csak azért sem mert már YNk ideje alatt is sok játékos cserélődött a FaZe-nél, ő sem tudott felállítani egy biztos csapatot és az utódjára is ez a nehéz feladat vár.

Ami viszont biztos, hogy ha edző nélkül is, de a FaZe játékosai meglesznek öten a BLAST Premier Fall idejére. Ami eddig pletyka volt, az ma már tény, olofmeister segíti ki a csapatot. Ugyanakkor a svéd legenda kihangsúlyozta, hogy csak erről a versenyről van szó, a későbbiekben nem valószínű, hogy számíthatnak rá a FaZe szurkolók.

De vajon ki jöhet a helyére? A papírforma szerint irányítót kell keresnie a csapatnak, ami szintén egy emberes feladat. Szerencséjükre ha nincs is sok szabadon igazolható igl, lehetőségük van lecsapni egy remekre. AZR, a 100 Thieves volt irányítója pont szabad, sőt, ő maga azt nyilatkozta, hogy készen áll arra is, hogy Európában játsszon. Remek választásnak tűnne, kérdés, hogy ezt a FaZe is így gondolja-e?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!